Naime sad imam Win7 Ultimate kao primarni OS, ali s obzirom da je vikend htio bi isprobati dali hackintosh radi na mojoj konfi. E sad dolazim do jednog problema. Dok ja instaliram OS X predpostavljam da ce mi shebat boot. Pa me zanima, kako onda popraviti boot da bude dualboot ako uspije ili da vratim na Win7 ako ne uspijem.
najbolja opcija bi ti bila instalirat osx na drugi disk, jedino si tako skroz siguran da ce sve proc bez problema sa windowsima ak nes sjebes s osxom. al inace, "trebalo" bi sve bit ok ako ubacis win dvd i kliknes repair, onda kao rijesi bootloader probleme. makar, ima 1000 nacina za instalirat osx na pc pa sve ovisi o metodi instalacije.
Aha, a jel moguce instalirati Hackint0sh na USB disk tako da bi jednostavno ga mogao maknuti po potrebi. I ako je kako da najlakse instaliram iAtkos distriuciju na njega, i di se mogu naci patchevi i driveri za moje komponente.
moguce je, mislim da ide iatkos tako.. a patchevi i driveri su ti u iatkosu - biras kad ides instalirat. tamo su oni najcesci, tj. najkompaktibilniji. imas na insanelymac.com/forum sve o svim mogucim komponentama. al ono, ne ocekuj da ces to instalirat samo tako niti iz prve (osim ako imas najkompaktibilniju konfu koju mos slozit, sto ne vjerujem bas :d). prije neg ides instalirat, potrosi sat-dva browsanja po tom forumu.
Nakon nekoliko kernel panica i errora, uspio sam instalirati. Ali sad imam "blinking cursor" problem. Pa me zanima kako to fixati bez da shebem boot Win7-ice.
Sredil sam "blinking cursor" Ali imam drugi problem, chameleon se loada, pokrene se OS X i pise "Loading darwin" i nakon koju minutu crasha i racunalo se restarta. Ako je bitno, OS X se nalazi na externalnom USB disku.