Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• maak
  • Zuja
  • selma
  • duke12
  • stanjkof
  • NotoriusBIG
  • matijavz
  • BAXA
  • iWave
  • Mladen1961
  • Ilko21
  • LC120black
  • alexiaco2
  • anamarijaikatarina
  • ameliepoulain
  • Wikiboo
  • sara
  • Ivy
  • route00
  • lvudric

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Iphone 4 sljedeca pošiljka
  • Molio bi ako netko ima kakvih informacija o sljedecoj pošiljci iphonea da tu napise, jer gdje god u t-centru da pitam, kazu da neznaju niti otprilike sto mislim da lazu

Post edited by Dottore at 2010-10-05 10:19:48
  • 367 Komentara sorted by
  • Pejo said: Ma ništa od toga. Ništa JB, ništa Unlock. Neću stavljati unutra nikakvu drugu karticu osim T-Monopolista.

Odmah sada stavljam 4.2 i uživam u kupljenim aplikacijama. Faliti će mi samo GPS, ali možda jednog dana naletim na neki manji, jednostavniji, ali free.

Pametno. Osobno nikad nisam vidio smisla u JB i unlockanju. Mogu shvatiti ako netko ne može nikako živjeti u t-mobile mreži pa si mora unlockat telefon, ali dati tolike novce za uređaj pa sitničariti na aplikacijama i gdje telefon prilikom jailbreakanja izgubi svoju jednostavnost, funkcionalnost, ugodnost korištenja... to mi nema smisla.

• To pravo imaš jedino ako uređaj platiš 7300kn. Inače ni za 7godina neće ti ga otključati.

• Ako oni ne znaju kako onda da mi ostali znamo? Ja sam cuo price da dolazi 23.10 neki dan na trznici

• evo moj iphone 4 danas stigao! 32gb!

• ajde prestanite više o JB-u u ovoj temi imate temu o JB-u!

Post edited by CooL at 2010-10-14 13:28:47
  • dare said: T-mobile: i150=150 min razgovora, 50 sms poruka i 1GB interneta = 150 kn Vip: Sve za mene 75=150 min razgovora + Mobile Net 1GB = 75 + 90 = 165 kn Razlika: 15 kn + 50 sms poruka u korist T-mobilea (+hotspot koji ne vrijedi bas puno)

Ne zaboravi da se na i150 placa uspostava poziva. Znaci realno, bez 200 kuna nista.

• Phantom_Lord said: ako mislis unlockat, onda saveaj shsh sa tinyumbrella dok ti nije izisao 4.2

Ma ništa od toga. :) Ništa JB, ništa Unlock. Neću stavljati unutra nikakvu drugu karticu osim T-Monopolista.

Odmah sada stavljam 4.2 i uživam u kupljenim aplikacijama. Faliti će mi samo GPS, ali možda jednog dana naletim na neki manji, jednostavniji, ali free.

• OT, ali savjet svima vezano za aplikacije. Situacija ide ovako:

FREND: Budeš se logirao sa svojim accountom, pa da si skinem aplikacije koje si kupio? JA: Dal bi kupio iphone da je koštao 100 kn više? FREND: Da. JA: E onda kupi za tih 100 kn aplikacije.

Post edited by TCvetkovic at 2010-11-04 09:28:40
  • @alenq - I ja se slažem u potpunosti s ovim! Stvarno ne vidim nekog velikog razloga za JB uređaja, pogotovo što aplikacije koštaju 5-6 kuna!

Unlock je potpuno druga stvar i to mi je ok (jedino mi ide na živce što za unlock treba JB)!

Post edited by elvis_zd at 2010-11-04 10:10:19
  • Sad cu OT jos malo ali kad smo se vec dotakli ovoga... Imati iphone i jailbreakati ga i onda se mučiti sa svim mogućim glupostima, a po postovima na forumu se vrlo lako može vidjeti koliko problema ima, mi je jednako kao da kupim mercedes i onda mu stavljam felge od jugića ili spojlere od traktora... Iphone je dobar uređaj ne zato što ima možda najbolji touchscreen ili najbolji ekran jer mnogi uređaji su u nekim segmentima hardverski močniji. Iphone je odličan jer je sve podređeno ugodnom iskustvu korištenja, da je ono atraktivno, funkcionalno i da se nemoras s ničim j*****.... Eliminiraj to i više nemaš iphone.

• Za 4 mjeseca predstavljanje novog iPhone-a, a kod nas se jos ne moze dobiti cetvorka. Bilo bi dobro da sad odmah T-Mobile stavi rezervacije za novi :)

• Mislim da će prije doću i Vip nego što će doći nova pošiljka u T centre.

• fakat su me razočarali...još sam u 7.mjesecu rezerviro i sad prije dva tjedna i niš ne zovu..

iMac 21,5"
    iPhone 4 16GB
    iPad 32GB Wifi
  • Mene isto još nitko nije zvao niti imaju informacija kada bi mogla doći sljedeća pošiljka. Štakori jedni.

• mislim da bi trebalo vrijedit i da postojeći pretplatnici imaju neku prednost...

iMac 21,5"
    iPhone 4 16GB
    iPad 32GB Wifi
  • ako se narucuje preko web shopa, moze li se u minus sa bodovima? (pretpostavljam da ne)

takodjer, kako izgleda uopce narudzba? prvo sto mi nudi je produljenje ugovora i tarifu, ali nigdje nema ponude mobitela. jel to dodje tek nakon sto odaberem ugovor i trajanje? (produljujem ugovor nekoliko mjeseci prije isteka proslog dvogodisnjeg ugovora)

• imaticx said: moraju rijesiti problem s okvirom (antenom)

kakav to problem? 8-x

• Digni ga na 4.1 i onda putem ovoga :http://www.greenpois0n.com/ skines program pokrenes ga i on ce ti reci sto da napravis, pa razlike i nema bas između limera1na, iako najvise postujem geohota ipak bi sew odlucio za greenpois0n zato jer su dugo radili na JB, limera1n se 5 puta azurirao, da haktiviraju oba..

• I ja se nadam da će uskoro biti! Prije sam rezervirao preko neta, ali neznam što je s tim rezervacijama. Pa sam jučer išao rezervirati u t-centar, poslovni sam korisnik, produženje ugovora, 32g. Ako ga meni neće dati čim prije, onda neznam kome hoće!?! Već mi ih je puni k****

• Eto upravo sam pokupio svoju četvorku, 32GB, u Vukovaru. Predobra je, skok s 3G na 4 je ogroman!! ;-)

• vanja said: Ne zaboravi da se na i150 placa uspostava poziva. Znaci realno, bez 200 kuna nista.

Da, ali ovo je jos jedna prednost T-mobilea. Vip na svim tarifama naplacuje uspostavu poziva.

• Suncecim poljubim, narucio sam proslu subotu preko interneta. Jos nista, pise u mailu 5-7 dana. Pojest cu si nogu!

• Ja bio u T-Comu i gledaju oni u onaj monitor, ali nemaju pojma koji sam po listi.

Pogotovo sada kada su se izmješali kupovina preko neta i kupovina u T-Centrima. Mislim da se lista drastično i smanjuje i mijenja, tako da mislim da ćete ga dobiti prije nego što lista kaže.

• jailbreakao sam 2g,3g,3gs i sad iphone 4... nikad problema nisam imao a sa tim sam dobio prfektan uredaj... bluetooth,facetime prek 3ga, shortcut za wifi,3g itd, 5icon dock, ma masa toga...

• Ekipa ako kupujete 16Gb naručite preko moj.t-mobile. Ja sam za 32Gb 2000 i neki na listi al sam neki dan naručio 16Gb i stigao za 3 dana. Nema smisla čekati da te nazovu kad neke ne zovu nikad a neke po pet puta dnevno. Kreteni

• pa to i je razlog zbog kojeg svi naručuju 16 :) Ja glupan "čekao" bijelog..

Post edited by rak21 at 2010-11-07 01:45:12
    Trenutno više ne isprobavam android :)
  • E, onda ćeš se načekat više nego ja za 32GB :D

iPhone 4 32GB uskoro
    iMac 24"
    iPhone 3G 8GB
  • najbolje je onima koji imaju vezu u T mobileu, prije ga dobiju, mi ostali cemo se nacekat

• Samo da vam SVIMA priopćim. Na otvaranju Arena centra su se kupovali iphone4 BEZ REZERVACIJE! U petak 5.11, ko je imao srece, naletio je i uzeo.

• pa uvijek postoje poznanici koji rade u tcentrima, jer ja mislim da se to skriva kada dolazi, isto kak je bilo sa 24.9

• A za cijelu domovinu 1000 kom stiže

• Znači u t-centrima više nigdje nema za kupiti iPhone4 32g?? A ja baš mislio ovih dana otići po jedan!! :(( I kaj stvarno nitko nezna (ili neželi reći) kada će doći nova pošiljka i kad će se moći kupiti??

• ima ih još u Savskoj, ali ništa bez rezervacije. Kad će nova pošiljka nezna ni Mudrinić jer mu Apple određuje kad i koliko iPhoneova dobije

• Ja sam čuo od poznanika u t-mobileu da nema ništa idučih mjesec dana pa čak možda i duže .... al eto ko zna, možda nas iznenade

• Mene su danas zvali da su dosli u poslovnicu Bj i da mogu doci po njega

• blago tebi :)

• Nisu to došli nego je to netko odustao za koga je bio čuvan. Tako je to u manjim mjestima. Kao fol problemi sa rezervacijama, a dobivali su ih oni preko veze. Sada kada je taj možda odustao onda idu tebe nazvati jer si možda prvi na popisu.

• haha pa na kraju cemo mi neki dobit uređaj star vise od pola godine, ovaj IP4 je Epic Fail, al zelim ga svejedno jbg

• Vidim po komentarima da su opet poceli zvat ekipu za iphone 32 gb da ih cekaju, to znaci da je stigla nova pošiljka??plus svi su poceli dobivat na 4.1....

• da sad nova tura je sa 4.1 :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Znači došla je nova pošiljka od 32g?? Jel to sigurna i provjerena informacija ili ....??? Može se kupiti u T-centrima????

Post edited by matija1410 at 2010-10-07 13:58:22
  • vjerojatno i da znaju kad će doći neće reći jer bi dobili još veći pritisak korisnika. I ovako ih opsjedaju. Pa nisu ni veće T-centre obljebili reklamama. Sve guraju na mala vrati svjesni nemogućnosti zadovoljenja potražnje. Prejadno i pretužno...

• bsevo said: fakat su me razočarali...još sam u 7.mjesecu rezerviro i sad prije dva tjedna i niš ne zovu..

ja sam 12.06. i tek me danas zvali...

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • nebi se niš uzrujaval da ljudi ne pričaju kak su bez rezervacija dobili mob! onda ispada da smo mi koji smo rezervirali budale...

iMac 21,5"
    iPhone 4 16GB
    iPad 32GB Wifi
  • tocno to..ili se drzi dvojih principa do kraja ili pusti sve u slobodnu prodaju..a ne malo jedno, malo drugo...da sam znao da ce ovako biti odmah bi otisao u t-centar i uzeo ga, ovako prave budalu od nas..

• Evo mene sada popodne zvali da dođem. Bio sam zauzet i nisam mogao danas, sutra ne rade, onda ću doći po njega u subotu. Kaže ženska da nemože, da ako ne dođem danas on će ga dati nekome drugom jer je jako velika potražnja, a ja da onda čekam sljedeću pošiljku. Kažem ja njoj a ona 3 dana što me uređaj mora čekat, a ona će na to da joj je to prvi glas i da to nikada nije čula. Ništa ja onda ostavim sav posao, lijepo u auto i 50km do najbližeg Tcentra. Dođem tamo kod ženske kod koje sam sve dogovorio da ne mora doći stari pošto je u inozemstvu. Sve super ali ne rade im kompjuteri, pao sistem. Reko ništa budem ja došao za sat vremena pa će mo vidjeti. Nakon malo više od sata vratim se ja tamo kada ono još ništa i ne znaju kada će proraditi pa da ja dođem u subotu. Eto baš sam pehist, stalno neki problemi sa tim iP, još sada kada ga uzmem da nešto nevalja, odmah ide u zid.

• *ebo zid, nakon toliko čekanja sad ga još razbij. :-) Ni mene još nisu zvali i polako gubim volju da ga uzmem!

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • Hampy: kad si ga rezervirao?

iMac 21,5"
    iPhone 4 16GB
    iPad 32GB Wifi
  • Odmah prvi dan kada se moglo preko interneta i preko službe za korisnike. Nakon toga sam ga još nekoliko puta preko interneta rezervirao na sebe i na starog.

• bsevo said: fakat su me razočarali...još sam u 7.mjesecu rezerviro i sad prije dva tjedna i niš ne zovu..

Ja sam drugi dan od izlaska onog linka za rezervacije na teMobajl stranici rezervirao i isto tako ništa još od svega toga ... Još mi ženska sa službe za korisnike kaže prije par dana preko telefona "Telefon su dobili oni koji su među prvima rezervirali" ... moš mislit :D