Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Dalmit
  • IIvor
  • ecvis17
  • wired
  • prcela
  • ilovric
  • mopsy
  • DanijelMpower
  • matobj
  • emmichaelis
  • ivicac1
  • Žarko
  • hrvoje_
  • exy
  • bsevo
  • SkiSan
  • AndyBoy
  • fatossi
  • zac189
  • otkup mobitela

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
nisam sad cu... pozdrav svima
  • pozdrav svim clanovima ove lijepe stranice,

mislim da ima jako puno zanimljivih stvari ovdje i da necu morati samo pisat na engleskom jeziku vec i na nasem lijepom hrvatskom.

dosta o mom mac-u ajmo sada malo o meni :P Inace sam iz Istre ali Slavonac u krvi, danas sam presao na mac i za sada sve 4 jer pet ce biti kada ga malo upoznam ipak prvi put radim na njemu, bavim se produkcijom glazbe i to mi je bio jedan od glavnih stvari zbog koje sam htio prijeci na mac. Studiram, volim sport, izlaziti, druziti se frendovima, upoznavat nove ljude, voziti se motorima,.....itd...

Lijep pozdrav svima i nadam se dobrom druzenju, puno odgovora na moje teme i ja cu se potruditi da pomognem i vama :D

Macbook pro 13'' 2.4Ghz, 250GB, Intel Core 2 Duo 2010.
    Iphone 3G 16GB 2009.
  • 2 Komentara sorted by
  • Dobrodošao na MacKorisnik ;-)

 iMac | iPad | iPhone
  • dobrodosao!