Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• SvenJTD
  • zipce
  • EdSe
  • mate
  • Jonny018
  • kizo1712
  • SkiSan
  • MrNice
  • MCblackie
  • krkljan
  • bubi1
  • Veyron
  • Boom22
  • iOprema
  • omakad
  • goran_dragovic

Tko je online (1)

BONBON u iphonu iz t-mobila
  • Dali je netko probao dali BONBON radi u iphonu iz t-mobila ? pošto je to impak t-mobile grupacija?

• 5 Komentara sorted by
  • Cek @Sija jel ti nisi u stanju procitat 3 posta prije nego postas novi?

I da, bonbon je samo virtualna mreza na T-Mobileu isto kao sto je Tomato virtualna mreza na Vipnetu, tako da bonbon sim kartice rade u uredajima zakljucanim na T-Mobile isto kao sto Tomato sim kartice rade u uredajima zakljucanim na Vipnet.

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • evo da odgovorim sam sebi:

Bonbon ne radi s mojim mobitelom. Što ću sada?

bonbon koristi T-Mobile mrežu i zato bonbon kartica funkcionira samo s mobilnim uređajima iz T-Mobile ponude te sa svim uređajima koji nisu “zaključani“ na neku drugu mrežu. Ako je tvoj uređaj “zaključan”, savjetujemo ti da odeš na prodajno mjesto ili nazoveš službu za korisnike operatora na čiju je mrežu mobitel zaključan i zatražiš “otključavanje”.

• CooL said: nazoveš službu za korisnike operatora na čiju je mrežu mobitel zaključan i zatražiš “otključavanje”.

aaaaaaa ovo je jako :) evo trcim u t centar da mi otkljucaju iPhone kada su tako pametni :)

• Kolko sam ja skuzio, ta kartica jedino i radi sa uređajima iz t-mobilea, jer oni svoju ponudu uređaja nemaju. Da citiram:

"Bonbon ne radi s mojim mobitelom. Što ću sada?

bonbon koristi T-Mobile mrežu i zato bonbon kartica funkcionira samo s mobilnim uređajima iz T-Mobile ponude te sa svim uređajima koji nisu “zaključani“ na neku drugu mrežu. Ako je tvoj uređaj “zaključan”, savjetujemo ti da odeš na prodajno mjesto ili nazoveš službu za korisnike operatora na čiju je mrežu mobitel zaključan i zatražiš “otključavanje”. "

• sorry ficho kaj sam te uvrijedio. prejak si