Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• xbubbakx
  • stanjkof
  • alenq
  • croalex
  • emmichaelis
  • Zoki_Zg
  • ssapa
  • Jose233
  • atopuzov
  • OpiumTea
  • FRAGMENTmultimedija
  • antevekic
  • songoku
  • pero
  • DjBeNI
  • Vanja VKTR
  • asafa972
  • Braacic
  • ford
  • nora

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Krađa foto opreme
  • Dragi kolege fotografi i forumaši...

Dana 7.10.2010. godine mi je ukraden Canon EOS 550D + 18-55 IS objektiv i pripadajuća oprema (kartica SDHC Sandisk 8GB, punjač i pripadajući kablovi)

Sve to je ukradeno zajedno s torbicom Lowpro, tamnoplave boje u koju navedena oprema taman stane.

550D Body No. - 4463B023AA , a od objektiva nažalost nemam...

Ako netko primjeti sumnjiv oglas, prodaja bez kutije i poklopaca za tijelo i objektiv, bio bi jako zahvalan da mi pošalje mail ( cakinjo@gmail.com ) ili da mi se javi na 098/ 183 21 27

Hvala uaprijed,

Tomislav

• 4 Komentara sorted by
  • Kada i gdje ti je u kraden? I ako smijem pitat, kak ti je uspio ukrast?

• Ukradeno u Zagrebu, Dubrovniku ...

Post edited by matobj at 2010-10-08 20:36:49
  • Novi Zagreb, Siget, provala u stan...

• Ako imas mozda garanciju trebao bi najverojatnije pisati i serijski broj objektiva Inace uz podatke od slike koji su uz nju sacuvani (EXIF camera properties) ne ide i serijski broj objektiva nego samo od aparata s kojim je slika nacinjena