Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• snekhr
  • SFSoM
  • this charming man
  • mican
  • t_i_n_a
  • luciusorg
  • PUCKODJ
  • duk
  • Boom-Apps
  • rubalba
  • danijelklcom
  • sasha
  • croalex
  • monty_pirate
  • iKenzo
  • cvitko

Tko je online (0)

Kako odkljucati (unlock) i jailbreak iPhone 4 sa iOS 4.1 preko TinyUmbrella-e i Limera1n-a
  • Ovaj tutorijal ce vam objasniti kako da dignete iPhone 4 na iOS verziju 4.1 bez podizanja verzije basebanda. Ako zadrzite staru verziju baseband-a to znaci da mozete jailbreak iPhone 4 sa Lamera1n-om i odkljucati ga sa UltrasnOw-om. Znaci mozete imati jailbrekan telefon i odkljucan da radi sa bilo kojom mobilnom mrezom koja dozvoljava iPhone. Ovaj tutorijal je prilicno jednostavan i radi i za Windowse i za Mac. Testirano na iPhone-u 4.

Sta Vam Treba:

Minimalno 32 bit verzija Windows-a, XP, Vista, 7 ili Mac OSX 10.6 Minimalno iTunes 10 Minimalno TinyUmbrella 4.1.6 (TinyUmbrealla radi preko java-e 1.6 32 bit. Ako nemozete pokrenuti ovaj program morate instalirati Javu. Vecina kompjutera ovo vec imaju. Takodjer morate imati Administrator rights na racunalu) iOS 4.1 za iPhone 4 odavde Spremljeni SHSH Blob Instrukcije: http://www.omizio.com/novosti/kako-odkljucati-unlock-i-jailbreak-iphone-4-sa-ios-4-1-preko-tinyumbrella-e-i-limera1n-a/

Post edited by CooL at 2010-10-12 06:49:50
  • 5 Komentara sorted by
  • ja mislim da maximalno iskoristavas toleranciju admina.

www.rcspotlight.com
  • stalno to radi, i ja mislim da je pretjerao i da mu se ovo vise ne bi trebalo tolerirati..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • ne ali umjesto da stavi ovde taj tutorial i ostale stalno stavlja link na svoju stranicu. Postoji ovde sekcija tutoriali.

www.rcspotlight.com
  • napokon da nekome to smeta, meni od početka ide na ku...

• torik said: ja mislim da maximalno iskoristavas toleranciju admina.

zašto, nema ništa ilegalno

iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
This discussion has been closed.
Sve diskusije