ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Ovaj tutorijal ce vam objasniti kako da dignete iPhone 4 na iOS verziju 4.1 bez podizanja verzije basebanda. Ako zadrzite staru verziju baseband-a to znaci da mozete jailbreak iPhone 4 sa Lamera1n-om i odkljucati ga sa UltrasnOw-om. Znaci mozete imati jailbrekan telefon i odkljucan da radi sa bilo kojom mobilnom mrezom koja dozvoljava iPhone. Ovaj tutorijal je prilicno jednostavan i radi i za Windowse i za Mac. Testirano na iPhone-u 4.
Sta Vam Treba:
Minimalno 32 bit verzija Windows-a, XP, Vista, 7 ili Mac OSX 10.6 Minimalno iTunes 10 Minimalno TinyUmbrella 4.1.6 (TinyUmbrealla radi preko java-e 1.6 32 bit. Ako nemozete pokrenuti ovaj program morate instalirati Javu. Vecina kompjutera ovo vec imaju. Takodjer morate imati Administrator rights na racunalu) iOS 4.1 za iPhone 4 odavde Spremljeni SHSH Blob Instrukcije: http://www.omizio.com/novosti/kako-odkljucati-unlock-i-jailbreak-iphone-4-sa-ios-4-1-preko-tinyumbrella-e-i-limera1n-a/
ja mislim da maximalno iskoristavas toleranciju admina.
stalno to radi, i ja mislim da je pretjerao i da mu se ovo vise ne bi trebalo tolerirati..
ne ali umjesto da stavi ovde taj tutorial i ostale stalno stavlja link na svoju stranicu. Postoji ovde sekcija tutoriali.
napokon da nekome to smeta, meni od početka ide na ku...
torik said: ja mislim da maximalno iskoristavas toleranciju admina.
zašto, nema ništa ilegalno