Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• websinger
  • pbaburic
  • LC120black
  • mustafic
  • VeL1303
  • Dalmit
  • Afrodita
  • Febo
  • Dodo
  • Virtualni
  • nbacac23
  • borostef
  • maak
  • Cozmika
  • Anita Pero
  • DjBeNI
  • Artiss
  • iLuka19
  • danijelklcom
  • Igor_martic

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPod touch- pomoć za wi-fi
  • Hej, pozdrav svima!

Pretpostavljam kako je ova tema već bila, ali pretražila sam nekoliko stranica foruma i nisam je uspjela naći.
    Molila bih nekoga s iPod touchom da mi objasni kako uključiti wi-fi!!!

Thanks!!!

Može i na pp.
    :P
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:36:00
  • 5 Komentara sorted by
  • ma prosto - odes na Settings, pa Wi-Fi stavis na On i uredjaj ti nadje dostupne mreze. Ostalo je samo da se zakacis za neku koju sama izaberes i...ceo svet je tvoj :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Heh, prejednostavno je. 8-)
    Pokušala sam tako, ali mi se uključi samo neki "connection point" pa zato tražim pomoć. :(
  • Zdrao Zoe, pretpostavljam da se pokušavaš spojiti na svoj WLAN, odnosno da ga imaš kod kuće.

Inače ConnectionPoint ti je inače dafaultno ime Siemens WLAN Routera koji dolazi sa T-com DSL-om. Ako je to tvoj onda preporučam da promjeniš defaultno ime u postavkama i staviš po mogućnosti wep password.

Uglavnom spajanje sa ipod touchom ide kao što je opisano, enable Wifi pri čemu će ti on skenirati okolne wifi mreže i dati popis dostupnih mreža. Da bi se spojila na jednu od tih samo prstom odabereš onu koju želiš pri čemu će te zatražiti password ukoliko je potreban (lokot pored imena mreže označava da trebaš password) a ako je mreža slobodna jednostavno će te prijaviti na nju, što će označiti kvačicom pored odabrane mreže.

Uglavnom ako je još nešto nejasno samo pitaj.

Pozdrav i dobrodošla na Mackorisnik
  • Jedno pitanje iako mi Ipod pronadje WI-Fi mrezu nece da mi se konektuje na internet? Najcesce mi pronadje neku KIRSNET. Zna li neko u cemu moze biti problem?
  • "Tasa" said:
    Jedno pitanje iako mi Ipod pronadje WI-Fi mrezu nece da mi se konektuje na internet? Najcesce mi pronadje neku KIRSNET. Zna li neko u cemu moze biti problem?

ako ta mreza nije tvoja moguće je da nije spojena na internet, nego je samo za file sharing

P.S. mogla si pogledati datum prijašnjih postova u temi
    iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)