ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Nakon sto sam zenin 3GS azurirao sa 4.1 baterija joj se rapidno prazni...ujutro ga je skinula sa punjaca, a maloprije je bio na 3%. Nakon updatea jedino si je upalila push notifications za Fring, jel moguce da to toliko isisa bateriju? Inace ja imam isto to aktivirano na iPhoneu 4 i baterija mi znatno duze traje. Inace njezin iPhone je star godinu dana i do neki dan je imao 3.1.3 i bio je JB sa blackra1n-om i tada joj je baterija trajala po 2 dana...sada je 4.1 bez JB.
Ugasio Push, a nocas je na stand by-u baterija pala 50%...nesto ju jako brzo trosi, ali vise neznam sta moze biti uzrok. Sve to se dogadja nakon updatea na fw 4.1.
obrisi sve sto si joj stavio na mob,pa ces vidjeti kako se baterija ponasa,a ako ne,pokusaj downgrade-ti mozda pomogne.....
Nemam sta obrisati, svjeze je stavljen 4.1 i skoro da ni nema nista od aplikacija...jedino FB, Fring i par igara.
nesto ti radi u pozadini konstantno i to ti trosi bateriju.....nesto od tih igara,face nije sigurno jer ga i ja imam.....isto tako imam 4.1 i sve je u redu sa baterijom
@dule ako si povukao backup, onda nije svježi 4.1. napravi restore i stavi iphone kao novi mobitel.
Jesam, povukao sam backup, nisam radio restore...a nista probat cu onda i tako ako nastavi tako rapidno trositi. Danas sam jos ugasio i location services pa cu vidjeti.