Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• lorena
  • Cvetna
  • lajka
  • crashkdm
  • omakad
  • iDanijel
  • bojan.c
  • Vedo
  • iWave
  • edifreak
  • demonic
  • Artiss
  • luciusorg
  • Darian
  • radikaldub
  • Rissien

Tko je online (2)

iPhone 3GS problem sa baterijom nakon updatea na 4.1
  • Nakon sto sam zenin 3GS azurirao sa 4.1 baterija joj se rapidno prazni...ujutro ga je skinula sa punjaca, a maloprije je bio na 3%. Nakon updatea jedino si je upalila push notifications za Fring, jel moguce da to toliko isisa bateriju? Inace ja imam isto to aktivirano na iPhoneu 4 i baterija mi znatno duze traje. Inace njezin iPhone je star godinu dana i do neki dan je imao 3.1.3 i bio je JB sa blackra1n-om i tada joj je baterija trajala po 2 dana...sada je 4.1 bez JB.

• 6 Komentara sorted by
  • Ugasio Push, a nocas je na stand by-u baterija pala 50%...nesto ju jako brzo trosi, ali vise neznam sta moze biti uzrok. Sve to se dogadja nakon updatea na fw 4.1.

• obrisi sve sto si joj stavio na mob,pa ces vidjeti kako se baterija ponasa,a ako ne,pokusaj downgrade-ti mozda pomogne.....

• Nemam sta obrisati, svjeze je stavljen 4.1 i skoro da ni nema nista od aplikacija...jedino FB, Fring i par igara.

• nesto ti radi u pozadini konstantno i to ti trosi bateriju.....nesto od tih igara,face nije sigurno jer ga i ja imam.....isto tako imam 4.1 i sve je u redu sa baterijom

• @dule ako si povukao backup, onda nije svježi 4.1. napravi restore i stavi iphone kao novi mobitel.

• Jesam, povukao sam backup, nisam radio restore...a nista probat cu onda i tako ako nastavi tako rapidno trositi. Danas sam jos ugasio i location services pa cu vidjeti.