Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• brane
  • luciusorg
  • Cozmika
  • Soffoklo
  • boriskr
  • TiaRhea
  • dardam
  • siiNke
  • nikolamujdzic
  • tonixxx16
  • eagleone
  • darija
  • micho0305
  • Dariobo
  • metalni
  • Anita Pero
  • Veyron
  • Milkyinki
  • toc
  • imarink

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iDeneb i driveri za acer
  • bok, htjeo bih instalirati iDeneb ili neku drugu vrstu os x-a na laptop ali ne zelim nista tu pokusavati pa formatirati da bi shvatio da to nece ici pa da moram ponovo stavljat windowse i sve ostale programe, Dakle lap je acer aspire 5538g Amd Athlon 64x2 processor L310 (1.20 Ghz) Ati Mobillity Radeon HD 4330 512MB VRAM 3 gb ddr2 rama 320 gb hdd Bluetooth 2.1 + EDR Acer Nplify 802.11b/g/n Multi-in-1 Card Reader

molim vas ako mi mozete red koje drivere da instaliram na sve to jer sam gledo negdje na netu koje ima i nisam vidio svoje, tako da ako ima neka fora molim vas pomozite mi hvala

• 1 Komentar sorted by
  • Ako neces pokusavat barem nekoliko puta onda nikad neces ni imati hackint0sh. Prvo pravilo hackint0sha je da NIKAD, ali NIKAD on ne radi iz prve(osim ako si ga vec prije instalirao na tvoj sistem pa znas koje si opcije koristio.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • da, ali recimo ako ga instaliram i ne radi mi zvuk, wifi ili nesto slicno kako da ja dodem do takvih drivera?

• i da, ako nema ponuđenih jel se moze oznaciti neki slican tome?