Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• duke12
  • frosty89
  • Wiseguy
  • maxt
  • Irencica
  • iDanijel
  • SinkeSS
  • Tomek
  • shuffle
  • darmar80
  • fishbone_hr
  • grgamajstor
  • dale_cooper007
  • krkljan
  • luciusorg
  • iWave
  • MCblackie
  • iron
  • LC120black
  • Xerox

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Uvoz kontakata s iphona preko itunesa i brisanje
  • Sad sam maloprije isprobao verziju facetime a za mac i nakon sto sam se ulogirao sa svojim apple id i passom,u facetime mi je izbacio kontakte ljudi koji me sad kao mogu kontaktirati.Radi se o tome da to uopce nisu moji kontakti i sjetio sam se da sam prije mjesec dana nekome updateo i restoro iphone i da su mu jako bili bitni kontakti ,a on sam kod kuce nije napravio backup ,pa sam ja nekako te njegove kontakte uvezao ocito u svoj adresar.Radi se o tome da se uopce ne sjecam kako sam to napravio i da bi sad to htio ozbrisati pa ako bi mi netko htio pomoci kako da to napravim.Unaprijed zahvaljujem.

• 11 Komentara sorted by
  • u Address Book pod Last Import. osim ako nakon toga nisi dodavao nove kontakte. onda ih moraš jednog po jednog brisat

• Ali gdje pod adress book,u app. na kompu ili gdje?

ja upisujem u spotlight adress book i nema nista.

Post edited by barusha at 2010-10-22 00:15:57
  • evo nasao sam ali meni izadju adress book kad u spotlight ukucam @. I sad dalje sta,nigdje mi ne daje opciju brisanja.ima na dnu edit tipka ali kad to stisnem ili mi se otvori novi kontakt ili nova kartica.

• Edit > Delete Card ;-)

• Frende hvaal ti puno ,ali ja nemam tu opviju.Imam edit i nigdje mi ne pise delete card.

• koji OS imaš?

• Ej skuzio sam satri ,hvala ti puno.

• I sad kad utipkam @ u spotlight vise mi uopce ne nalazi taj adress book,a ni kad upisem adress ,niti adress book,contacts ,nikako sad vise nemogu doci do tog adress booka uopce.Sad sam opet skuzio da u spotlight moram brvo upisati book ,a onda u meniju dolje medju osatlim fileovima vidim adress book.

Post edited by barusha at 2010-10-22 01:00:24
  • Ako pišeš sa jednim »d« nije čudno da ti ne nalazi: »Address« (2d!) :-)

Post edited by pech at 2010-10-22 08:38:22
  • @barusha, Address Book nalazi se u Applications direktoriju kojemu vjerojatno možeš pristupiti i direktno iz docka. a i to što @pech kaže :)