Sada imam Nvidia 8600GT karticu i imam prikopčana 2 monitora preko preko DVI kabela. Sad sam kupio karticu s GT240 čipom i spojio jedan monitor na HDMI, a drugi na DVI priključak i to ne radi kako spada. Sekundarni monitor je na DVI-u, ali on se prvi pali prilikom bootanja i OSX ne skuži primarni monitor na HDMI-u. Ako pokrenem detect display nekad se OSX smrzne, nekad pronađe monitore.
Uglavnom nisam zadovoljan. Sad googlam i uglavnom ne mogu pronaći da neka grafička 100% radi s 2 monitora na 10.6.4 i to HDMI/DVI ili DVI/DVI, a da može pokrenuti Starcraft II s pristojnim detaljima.
I ja isto imam cudne probleme. Imam 2 prikljucka na kartici i u oba mora biti uštekan kabel (jedan ide u monitor, a drugi nejde nikam) da bi mi monitor radio. Ono stvarno cudno, ali nemam potrebe za 2 monitora pa mi ne smeta.
@svakak Koji stroj?
@LordShigi Na hackint0shima to se hoce dogadjati. Meni je na HP laptopu bacao sliku na S-video izlaz. A na S-video nista spojeno. Rjesenje: spojiti nesto na s-video, vratiti primarni ekran na ekran laptopa i spojiti dva kondenzatora :)