Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• andrej1234
  • Irencica
  • selma
  • Saby1978
  • Boom22
  • iOprema
  • obscured by clouds
  • ikola
  • wilson
  • Pejo
  • CooL
  • NotoriusBIG
  • IIvor
  • anna1995
  • gadafi
  • vasi

Tko je online (2)

• Mislim da ću sad više-manje sam sebi dati odgovor, al me zanima vaše mišljenje...

Imam sredstva za kupnju MacBook Pro-a, ali kako su 15" i5-ice koje pikiram izašle još u travnju, vjerojatno bi trebao neki refresh past u iduća dva mjeseca?

E sad, ta dva mjeseca + 2-3 tjedna dok to dođe do nas, pa dok prođe onaj period kad se manifestiraju dječje bolesti itd... Na kraju se to sve ipak oduži na bar 3-4 (ako ne i više) mjeseci :)

Nije da mi je sad toliko hitno, ali opet nije to ni tako malen period pa eto...

Games dont make people violent, lag does.
  • 11 Komentara sorted by
  • Znaš kako je to sa čekanjem, ako ćeš čekati za zadnji krik tehnologije, nikad nećeš kupiti stvar.... Ako trebaš sad, kupi sad. Ako ne trebaš zaboravi uopće na to. ;)

• I sam si napisao da ti nije sad toliko hitno.....ako je zaista tako onda pričekaj! :-)

Macbook Pro 13"
    Iphone 4s 16gb
  • a i kad dođe Mac OS Lion tipke za Exposé i Dashboard će biti malo blentave. ja bih čekao

• Isti dvojbe i razmisljanje, ja sam odlucio sacekati.

• Hvala svima na odgovorima! Pomogli ste.

alenq said: Znaš kako je to sa čekanjem, ako ćeš čekati za zadnji krik tehnologije, nikad nećeš kupiti stvar...

Da je ostalo jos 3-4 mjeseca do refresha ne bi dvojio uopće tj. uzeo bih odma, ali do dva mjeseca se mogu strpit jer imam stroj koji me sluzi, ali mu je lagano proslo vrijeme ;)

• Da je 3-4 mjeseca isplatilo bi se čekati, ja mislim da će i duže malo.. Ja pikiram MB pro 13 no čekam neki značajniji update.

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • prijatelju, u istoj sam dilemi, i kako ti je alenq napisao to je tako... MBP se nece nista znacajnije mjenjat, ne u toj mjeri koja tebi nesto znaci.. ja sam odlucio u 12 mjes narucit MBP13, jer ne vidim potrebu daljeg cekanja

MacBook Pro 15'' 2.4, iPhone 4 16GB
  • Srdjo said: MBP se nece nista znacajnije mjenjat, ne u toj mjeri koja tebi nesto znaci..

Znacila bi mi promjena rezolucije i to dosta, kao sto su na Airu sad drasticno promijenili nekako mi je logicno da se ista stvar desi s Pro-om.

rak21 said: Da je 3-4 mjeseca isplatilo bi se čekati, ja mislim da će i duže malo..

Sumnjam - nece bit nekih vecih promjena po pitanju performansi, al ocekujem nesto vezano uz monitor tj. rezoluciju, izbacivanje superdrive-a, SSD, više RAM-a, više memorije diskretnoj grafičkoj što bi mi značilo dosta itd. Normalno da je ovo previse za ocekivat, al nek bude samo jedna od tih stvari i ja sam zadovoljan. :)

Post edited by User at 2010-10-24 20:17:38
  • Imam MBP i5 15" od lipnja. Koliko meni treba, miran sam par godina,

• rak21 said: Ja pikiram MB pro 13

Ja ga kupio prije 2 mjeseca i meni je super,usput kako napraviti vražje smajliće?

Post edited by nonich at 2010-10-25 11:25:38
  • Jasno mi je što dolazi sa updatom macbook pro 13 modela (procesor, grafika) no ima li kakvih saznanja što se mijenja u 15 modelu?

Čini mi se da bi mogli promijeniti i samu konstrukciju pošto je već par godina nedirnuta skoro..

Trenutno više ne isprobavam android :)