ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Mislim da ću sad više-manje sam sebi dati odgovor, al me zanima vaše mišljenje...
Imam sredstva za kupnju MacBook Pro-a, ali kako su 15" i5-ice koje pikiram izašle još u travnju, vjerojatno bi trebao neki refresh past u iduća dva mjeseca?
E sad, ta dva mjeseca + 2-3 tjedna dok to dođe do nas, pa dok prođe onaj period kad se manifestiraju dječje bolesti itd... Na kraju se to sve ipak oduži na bar 3-4 (ako ne i više) mjeseci :)
Nije da mi je sad toliko hitno, ali opet nije to ni tako malen period pa eto...
Znaš kako je to sa čekanjem, ako ćeš čekati za zadnji krik tehnologije, nikad nećeš kupiti stvar.... Ako trebaš sad, kupi sad. Ako ne trebaš zaboravi uopće na to. ;)
I sam si napisao da ti nije sad toliko hitno.....ako je zaista tako onda pričekaj! :-)
a i kad dođe Mac OS Lion tipke za Exposé i Dashboard će biti malo blentave. ja bih čekao
Isti dvojbe i razmisljanje, ja sam odlucio sacekati.
Hvala svima na odgovorima! Pomogli ste.
alenq said: Znaš kako je to sa čekanjem, ako ćeš čekati za zadnji krik tehnologije, nikad nećeš kupiti stvar...
Da je ostalo jos 3-4 mjeseca do refresha ne bi dvojio uopće tj. uzeo bih odma, ali do dva mjeseca se mogu strpit jer imam stroj koji me sluzi, ali mu je lagano proslo vrijeme ;)
Da je 3-4 mjeseca isplatilo bi se čekati, ja mislim da će i duže malo.. Ja pikiram MB pro 13 no čekam neki značajniji update.
prijatelju, u istoj sam dilemi, i kako ti je alenq napisao to je tako... MBP se nece nista znacajnije mjenjat, ne u toj mjeri koja tebi nesto znaci.. ja sam odlucio u 12 mjes narucit MBP13, jer ne vidim potrebu daljeg cekanja
Srdjo said: MBP se nece nista znacajnije mjenjat, ne u toj mjeri koja tebi nesto znaci..
Znacila bi mi promjena rezolucije i to dosta, kao sto su na Airu sad drasticno promijenili nekako mi je logicno da se ista stvar desi s Pro-om.
rak21 said: Da je 3-4 mjeseca isplatilo bi se čekati, ja mislim da će i duže malo..
Sumnjam - nece bit nekih vecih promjena po pitanju performansi, al ocekujem nesto vezano uz monitor tj. rezoluciju, izbacivanje superdrive-a, SSD, više RAM-a, više memorije diskretnoj grafičkoj što bi mi značilo dosta itd. Normalno da je ovo previse za ocekivat, al nek bude samo jedna od tih stvari i ja sam zadovoljan. :)
Imam MBP i5 15" od lipnja. Koliko meni treba, miran sam par godina,
rak21 said: Ja pikiram MB pro 13
Ja ga kupio prije 2 mjeseca i meni je super,usput kako napraviti vražje smajliće?
Jasno mi je što dolazi sa updatom macbook pro 13 modela (procesor, grafika) no ima li kakvih saznanja što se mijenja u 15 modelu?
Čini mi se da bi mogli promijeniti i samu konstrukciju pošto je već par godina nedirnuta skoro..