ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 To celebrate the release of the huge 2.0 update, Bug Heroes will be FREE for a limited time -- spread the word if you enjoy the game!
Upravo sam vidio da je WIRED magazin za svibanj (5. mjesec iliti maj) besplatan, pa navali narode :)
My Brute sa $4.99 -> Free
Contacts2Excel $0.99 -> Free
Iako osobno koristim ExcelContacts, virujem da je ovo ista stvar.
Next! (iPad) $9.99 -> Free
Fruit Ninja HD sniženo na $0.99
Infinity Blade $2.99
Zenononia 1,2 i 3 su snizene sa nekih 5 ili 6 dolara na 0.99$
Phantom_Lord said: Infinity Blade $2.99
Ovo je super deal, igra je universal i stvarno izvlaci najvise iz svakog iUredaja, a uz to je i prilicno igriva.
ficho said: Ovo je super deal, igra je universal i stvarno izvlaci najvise iz svakog iUredaja, a uz to je i prilicno igriva.
Poslije svakog major updatea igra je bila snizena... a sto se tice igrivosti, sigurno jedna od najboljih igara za iOS. ja je igram od prvog dana ;)
Nike+ GPS besplatan
aSmart HUD -> besplatan
EA ima neke akcije, ja sam uzeo SimCity za iPad po .99
Ima i gameloft neke akcije. Fast Five i jos neke..
WIRED magazine - na snizenju godisnja pretplata - $19.99. ja sam uzeo godinu dana, isplati se dosta :)
http://appshopper.com/ Registrirate se i stavite na wish list appove koje zelite i kada oni postanu besplatni ili snizeni dobivate obavijest na mail ;)
algoriddim-ov djay za ipad ovaj vikend u pola cijene - $9.99
Zentomino i Zentomino HD danas besplatni
Od sad iWork za iPhone/iPod Touch - free upgrade za one koji vec imaju aplikaciju za iPad :)
Worms 2: Armageddon 0,99$ radi i na iPhoneu i iPadu
Back to the Future Ep 1 HD (iPad) Free
iskoristio drugi kod za Yumb!
hvala!
Iskoristio 2. za POI, hvala.
P.S. dajte ljudi bar napisite koji ste kod iskoristili.
Iskoristio 5. za Croatia POI.
nema ih više za Croatia POI, šmrc :(
Zadnji kod za yumb,fala!
Iskoristio treći kod za Yamb. Hvala ! :)
Iskoristen prvi iz nove serije. tnx! Probat cu aplikaciju i napisat review ako ga mogu napisat!
A ne može se sa promo kodovima pisat review, mislim da je to apple onemogućia prije misec dana.
@gorila11 ok. to je fer.
Kupio sam Croatia POI jos davno,al uvijek se dogadja dok trazim npr. OTP banku na podrucju dubrave,treba mu 10 sec da je prikaze,napocetku je sve prazno i tek se nakon 10 sec pokazuju lokacije OTP banke.
Mislim da su ponovo omogućili pisanje reviewa onima koji su dobili promo kod. Ja sam prije nekoliko dana dobio jedan promo kod i ostavio sam review.
Neka ljudi koji uzmu promo kod pokušaju.
Iskorišten drugi!
isporišten 4PJFYL94XR66 - treći. hvala!
Iskorišten 9H7W66YRMP66, tnx.
iskorišten AARFJT3T77HH za belu ....hvala! i JW7J39LH7HP7 za POI ...hvala!
Iskorišten PMH3KF6ALFWA za POI.Hvala!
Instalirajte si AutoCorrector. Aplikacija radi tako da si upišete rijeci koje vam auto correct zezne pri pisanju. Radi na hrvatskom i engleskom, zapravo na bilo čemu. 0.99$
Zar nema nešto slično kao POI aplikacija i u Traffic HR? Barem ja to koristim tamo.
btw. svi promo kodovi su iskorišteni, bilo bi fer da ljudi napišu (oni koji iskoriste i ne jave) da su iskoristili kodove. :/
@Pejo TrafficHR je vrhunska aplikacija. Remek djelo. Preporucam pogotovo za putnike. :) Medjutim, TrafficHR trenutno ima oko 3000 POIja, dok Croatia POI ima "samo" fokus na POIjima i trenutno ih ima oko 7000.
OK. Hvala. Kupujem tvoj app. ;) Nikada se nezna kada će zatrebati.
Monkey Island Tales 1 HD (iPad) FREE
Death Rally FREE
Free je i super world adventures,igra je slicna Super Mariu.
Popular Science (14.99) i Esquire (19.99) su na sniženju (godisnja pretplata)
evo, pored Wired, sad sam pretplacen i na ova dva, stvarno su mi mrak magazini na ipadu :) zaboravio sam koji je to osjecaj citati nesto osim web stranica i knjiga za fax :)
Croatia POI je na snizenju, tj. besplatna.
MenuPop inače 4,99 $, sada je besplatan. Odličan App.