Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• rajko
  • Chelavy
  • Edge
  • xbubbakx
  • obscured by clouds
  • Boro
  • andela
  • cromen
  • matic_2.4
  • Cozmika
  • kico234
  • Popaj76
  • mario_kevic
  • mravec
  • monty_pirate
  • kikash

Tko je online (0)

Imamo iPad, ali ne zadugo :)
  • Malo se hvalimo, ali dokopali smo se iPada. Ne kazemo to da nekoga ucinimo ljubomornim, pogotovo zato jer ga poklanjamo :)

Nije nam namjera gnjaviti vas, ali macovska struja u nasoj firmi navalila je da tu vijest podijelimo na ovom forumu jer sigurno ima onih koji bi to zeljeli znati :)

Uglavnom, ako se nekome ne zeza s uvozom izvana ili mu se ne ceka da dodje u ducane, kod nas ima priliku dokopati se iPada bez previse muke :)

Pozdrav svima s Kolektiva.hr! :)

• 21 Komentara sorted by
  • ma šta je vama, bzvze bacate lovu, pobjednik je već poznat, pogotovo za ovakve nagradne igre za koje zna max 10000 ljudi! btw. dobra ideja, napravit ću i ja ovakvu nagradnu igru pa ću sebi poklonit novi macbook air

iPhone 4 iOS 4.3
  • Ma najobičnija pljačka, "dijele" 1 ipad a zaradit će ih kontejner..

Post edited by rak21 at 2010-10-24 16:15:56
    Trenutno više ne isprobavam android :)
  • obožavam ovakve nagradne igre. baš se volim igrati. igra je tak super. i to je još nagradna igra. možeš dobiti nagradu u igri. idem se baš malo igrati. najdraži nivo mi je bankrot. onda u toj nagradnoj moraš sve iz početka. no znaš da je nagradna pa te veseli. igra igra igra

to se zove legalna pljačka

• ovo je cista pljacka.....jednom sam se htio registrirati na njihovu stranicu i da tako osvojim proizvod za neku sitnu lovu, onda kada sam malo citao po forumu sam naisao na temu o kolektivi i na nacin kako oni zaraduju novac, di sam se pridruzio raspravi i gdje sam saznao i to je sve bilo javno objavljeno na forumu kako je kolektiva (naravno i oni su bili regani na tom forumu) slala prijetece poruke u inbox korisnicima da opovrgnu sve sto su napisali na forumu i da ce ih kolektiva tuzit za klevetu a oni su kao i svaki drugi da se zastite to sve opovrgavali kako ne kradu novac, da je to igra, i da kako svatko moze biti dobitnik, itd itd itd.... Zato sto dalje od toga, jer DRZAVA ne KRADE koliko KOLEKTIVA moze UKRASTI.

Macbook pro 13'' 2.4Ghz, 250GB, Intel Core 2 Duo 2010.
    Iphone 3G 16GB 2009.
  • rak21 said: Ma najobičnija pljačka, "dijele" 1 ipad a zaradit će ih kontejner..

potpis

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • posla i ja, pa mi vratili sms da ne mogu poslat mail, da im frknem sms ponovo, ahaaa

• X Sync said: necu propasti od 2kn

nećeš propast, ali isto im nebi lipe da!

iPhone 4 iOS 4.3
  • pa prvo skupljamo novce, a onda gledamo proizvode. ako skupimo cca 100€ u igri su tipkovnice, miševi, jeftiniji ipodi i sl... ;-)

• nisam shvatio, prodajete ga ili neki giveaway? :))

• X Sync said: necu propasti od 2kn

iPod Touch 4 32Gb
  • MoschuS said: Jao obozavam ovakve izjave. Tipicno u duhu naseg naroda, sve je prodano, sve su lopovi, sve su pokrali, masovna paranoja, ajmo sad jos malo kuknjave kako su place male pa ce sve biti na mjestu.

hahaha, dobra dobra, potpisujem!

iPhone 4 iOS 4.3
  • To ti s appleovim proizvodima bas i nebi islo. Recimo ako svako da 50kn i skupljamo za mac mini onda trebamo 110 ljudi što je ovdje nemoguce. MOzda bi uspjeli skupiti 10ak ljudi, više ne. Jedino ako bi bila recimo tipkovnica miš i to.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • good idea:)

• shuffle said: ma šta je vama, bzvze bacate lovu, pobjednik je već poznat, pogotovo za ovakve nagradne igre za koje zna max 10000 ljudi

Jao obozavam ovakve izjave. Tipicno u duhu naseg naroda, sve je prodano, sve su lopovi, sve su pokrali, masovna paranoja, ajmo sad jos malo kuknjave kako su place male pa ce sve biti na mjestu.

Post edited by Dottore at 2010-10-25 00:01:45
  • Ja sam igrao i baš me zanima tko će ga dobiti. Hoće li stvarno pobjednik biti "random" ili neki kolektivin "friend".

Kažem, ja sam igrao i volio bi ga dobiti. Ako je uistinu nagradna igra, postoji šansa da ga dobijem i to bi bio savršen poklon mojoj curi koja ga ima za 6 dana. :D

• Pa šta ne bi bilo fora da npr. mi ovdje Mackorisnici organiziramo lutriju za neki Apple proizvod ;-)

Dogovorimo se da je ulaz 20-30-50kn i ovisno o broju prijavljenih članova, vidimo šta možemo kupit. Ako je budžet takav da je moguće kupit više stvari tipa ili Mini, ili MB ili MBA ili MBP ili iMac postavit anketu da se vidi što većina želi. Ako budu dva ili više jednakih prijedloga ponovit anketu i dobit jedan proizvod koji se kupuje.

Članovi uplate iznos* na žiro-račun, Mackorisnik kupi, izvuče pobjednika et voila!

*ako je uplaćeno više novaca nego što će se potrošit za stroj + poštarinu, iznos bi bio proporcionalan korisnikovoj uplati obzirom na ukupnu sumu novaca.

Pobjednika odredit na nekakvom videopodcastu di bi se prezentira kod programa koji bi slučajnim odabirom odredio pobjednika. Redni broj igrača se formira prema vremenu prijave za natjecanje.

• Ja sam isto igrao i nije mi zao ,uvijek se nadam da bih bas ja mogao dobiti.A ovo sto se tice`lutrije na nasem forumu ja sam za,ali ne sad da ono moram pravit nekakve elaborate,pisat pjesmice ,crtat sta ja znam pa ono najmastovitiji dobije ovo ono.Jednosatvno damo novce ,napravi se lutrija i tko se izvuce izvuce.

• Uvijek je tako. Ja sam poslao, necu propasti od 2kn, a i osjecam se sretno nakon sto sam u petak dobio X10 od @mojmaxtv. :)

iPod Touch 4 32Gb
  • Po meni, ovo je skroz u redu. Riskiraš 2ipo kune a možda dobiješ protuvrijednost od 4000kn ili više.

Dakako, pod uvjetom da pobjednik već nije poznat, nego da se zaista random odabere.

• MoschuS said: Jao obozavam ovakve izjave. Tipicno u duhu naseg naroda, sve je prodano, sve su lopovi, sve su pokrali, masovna paranoja, ajmo sad jos malo kuknjave kako su place male pa ce sve biti na mjestu.

Da, sve je preko veze, Sanader je uzeo iPad :)