Instalirao sam dual boot ovog os x-a i win xp-a i sad me zanima sljedeće:
Zasad toliko, pa ako se još sjetim javim se...
PCMCIA B/G DWL-G630 v.C2 D-Link Add pci168c,001a to Info.plist in /System/Library/Extensions/IO80211Family.kext/Contents/Plugins/AirPortAtheros5424.kext/Contents/. After the Kext is modified the card will be recognized as an Airport Extreme.
Hvala na brzom odgovoru!
EDIT: Probao sa usb mišom i on radi, ali tipkovnica i miš na laptopu ne rade. To mi se pojavilo od kad sam pokušao updejtat na itunes 10 (treba mi zbog iphona)
Edit No.2: Reinstalirao i ponovno radi tipkovnica i miš :) Sad me interesira kako se može dodati ono u info.plist, jer nikad prije nisam radio i instalirao sam nekakav Kext Helper b7, pa možda mi on može pomoći?!
E nemogu tacno da se sjetim kako sam editovao plist-e a pokusaj malo guglati mislim da ces brzo naci. Ja sam znanje crpio sa osx86project pokusaj tu potraziti tu sam ti i nasao ovaj info.
Uglavnom kada otvoris info.plist nadji ovaj dio
<+string>pci106b,0086<+/string>
<+string>pci168c,1c<+/string>
<+string>pci168c,23<+/string>
<+string>pci168c,24<+/string>
i nakon toga dodaj u istom formatu ** <+string>pci168c,001a<+/string> fazon je jedino sto neznam hoce li ti dozvoliti editovanje plista u textedit-u, ne sjecam se ali cini mi se da sam ja to radio sa bbedit-om cini mi se da on pita da se prijavis sa username i pass pa onda mozes cackati po plistu.
Pokusaj na taj fazon da trazis.
P.S. Ovi stringovi idu bez ovog "+"
Najvise me trenutno muči što mi čim pokušam neku kombinaciju tipki, npr. za "@", odmah mi "smrzne" i tipkovnica i miš na laptopu, pa moram ubaciti usb miš da ga mogu izgasiti i nisam uspio naći ništa da to ponovno stavim u funkciju osim reinstalacije cijelog OS-a :(
Pokusaj na InsanelyMac forumu postaviti to pitanje... Nisam imao problema takve vrste pa se nebi upustao da te savjetujem :)
Pokušao sam instalirati iAtkos v7 10.5.7 sa usb-a i instalacija uspije, ali na kraju instalacije kad se restarta i pojavi se ekran s jabukom na sekundu i onda se se ponovno sam restarta i tako stalno... Ne znam da li je to do grafičke i da li je moguće riješiti problem?
Poigraj se malo s customizationom, promjeni kernel, makni sve drajvere, eliminiraj 1 po 1. Ako ti to ne usipje probaj iDeneb