Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6821)

• alenq
  • torik
  • Life_10
  • fatossi
  • iVar
  • Zoki_Zg
  • Chelavy
  • AdoSel
  • Soffoklo
  • take31
  • lukav
  • Matea
  • Boom-Apps
  • kikash
  • poka
  • leri

Tko je online (0)

3G senzor za nagib ne radi ispravno
  • uređaj se počeo čundo ponašati, nije htjeo više okretati screen kad bih ga položio vodoravno. Instaliram si ihandy free programčić i pokazuje uredno +/- 23 stupnja u desno i lijevo kad ga zakrenem za 90 stupnjeva. Danas vratio sa OS 4 na 3 jer sam mislio da je nešto softverski - ali nije. Dali je moguće da se moglo nešto još softverski poremetiti ili je pokvaren sam senzor ?

Post edited by Dottore at 2010-12-17 15:26:42
  • 8 Komentara sorted by
  • Još uvijek isti problem. Sam senzor očito radi jer cijelim putem dok ga zakrećem pokazuje promjene ali ne pokazuje ispravne vrijednosti, uređaj dosta gubi na funkcionalnosti bez njega pogotovo Safari... Molim pomoć...bilo kakvu

• koji iphone imas? jesi provjerio da ti nije orientation lock uklucen? dupli klik na home tipku i onda lijevo po recents baru (kako se to vec zove :D )!

• Sada je opet na 3.1.3. Moguće da sam slučajno zalokao dok je bio na OS 4.0. Sad sam vratio nazad na 3.1.3 ali ovdje nema opcije orientation lock. Dali bi možda pomoglo da ga ponovno stavim na 4.0 odlockam pa onda vratim nazad na 3-cu ?

• Danas bio u Zagrebu (Iphone srevis u Gernaisovoj) čovjek kaže da mi je s hardverom sve u redu, međutim prebacivanje portret/landscape opet ne radi. U SBSettingse sam instalirao i opciju za blokiranje ovog senzora i sada mogu dobiti da mi onaj program (iHandylevel) pokazuje do +-90 stupnjeva ali to nema uticaja na Safari, sms,.... Uređaj je 3G i trenutna verzija je 3.1.3 sa basebandom od 4.2.1. Mobitel mi nije nigdje ispao, navlažio, jednostavno je prestao okretali ekran Reinstalacija cijelog software-a nije dala rezultate,..ima li itko neku pametnu ?

• Imao isti roblem na 3g. I kaj je pomoglo? Morao sam uz pomoć redsnow uključiti multitasking i onda u tamo isključiti i uključiti mogućnost okretanja ekrana. Onda je proradilo. Poslije sam opet pomoću redsnowa isključio multitasking.

• Probaj dok radis restore stavit sat as new,ne vidim u cem bi drugom bio problem,ako nije u hardweru.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • @zpelko385 - uključio pomoću redsnowa multitasking jer sam također mislio da je ostao zaključan. Kad ga otključam opet ne radi jedino da ga onda tako otključanog ponovo proteram kroz redsnow ??

@Edge - stavljao sam ga kao new i ni to nije pomoglo (interesantno, zapamtio mi je zadnju cifru na kalkulatoru)

• @zpelko386: dali se sjećaš kad si ga podigao sa mulitaskingom i uključio rotaciju dali se odma vrtio kako treba ? @Edge: mislim da je hardware OK, jer onaj handy leveler rad OK (ali ga ne zakrene)kad uključim rotaciju. Doduše kod mene je sve obratno: kad je znak da je rotacija blokirana onda pokazuje da radi kako treba i obratno...

Post edited by Anto at 2010-12-20 16:52:02