Forumska aplikacija je nadograđena na verziju 2.0.13.
Od poznatih bugova:
otklonjeni su problemi s preusmjeravanjem na nepostojeću stranicu kod brisanja diskusija,
dodana je error poruka kada korisnik pokuša postati u kategoriji gdje postanje nije dozvoljeno.
Od noviteta tu je prilagođena tema za mobilne uređaja.
A kad se bude moglo uzas je ovo pola toga nema
branio sam novi koncept ali ruku na srce, stavljanje teske bete (alfe prije) verzije foruma nije bas razborito rjesenje.. svaki dan nailazim na neke greske koje onemogucuju normalno koristenje foruma. pizdim zesce..
I cekaj te sad.Na iphonu kad odem na mackorisnik vise se nemoze ni ono izabrat kategorije pa ovo ono.Znaci ono sto je na ekranu to je to!
tmilovan said: Istini za volju većina je grešaka otklonjena.
Primjer:
i meni se događa uvijek ovo što kaže rak21, točka 3, firefox zadnji, winxp
Posebno mi se svidja novi botun 'Natrag na diskusije', mislim da sam milijun puta kliknuo to umjesto objavi. I super sto smo konacno dobili mob. verziju, samo kako se u mob. verziji citira text i moze li neka duga boja header-a, ovako malo previse posjeca na sugavi facebook.
songoku said: samo kako se u mob. verziji citira text
Evo uključio sam dugme... samo k'o i obično javascript ne radi. Čekamo bugfix :(.
songoku said: neka duga boja header-a, ovako malo previse posjeca na sugavi facebook
Imaš pravo. Promjenim je.
tmilovan said: Od noviteta tu je prilagođena tema za mobilne uređaja.
Ovo mi je katastrofa. Kako riješiti da mi prikazuje vulgaris verziju vanille na iPhoneu?
Meni je isto prvi put bio wtf ali kad sam ga malo koristim vidim da je bolje ovo riješenje jer netrebam scrollat,ima citiranje i općenito bolje izgleda na iphoneu.
dali ja ne vidim opciju ili ne postoji na mobile verziji za pregled "mojih" diskusija i diskusija koje pratim? nisam se puno poigrao jer nisam imao vremena, ali za sada vidim samo trenutne teme koje su aktualne
pozz
Rusty said: dali ja ne vidim opciju ili ne postoji na mobile verziji za pregled "mojih" diskusija i diskusija koje pratim? nisam se puno poigrao jer nisam imao vremena, ali za sada vidim samo trenutne teme koje su aktualne
bit će. ovo je tek prva verzija.
Stvarno, nema cak ni osnovnu opciju da se vidi koja je tema procitana a koja ne.
LordShigi said: Stvarno, nema cak ni osnovnu opciju da se vidi koja je tema procitana a koja ne.
Ima.
Forum je fenomenalan. Sve pohvale momcima (i curama?) sa MacKorisnika. :)
rak21 said: svaki dan nailazim na neke greske koje onemogucuju normalno koristenje foruma
Istini za volju većina je grešaka otklonjena.
barusha said: Znaci ono sto je na ekranu to je to!
Ono što je na ekranu, to je to... do sljedeće verzije
Typo_PoLice said: Forum je fenomenalan. Sve pohvale momcima (i curama?) sa MacKorisnika.
Ima jedna :)). Fala.
meni je super iphone verzija foruma. ali mogla bi se jos malo doradit :)
tmilovan said: To nisam znao. Browser, uredjaj?
windows 7, opera browser
problem pod 1 i 3 mi je prisutan i na google chrome.u..
TCvetkovic said: Ovo mi je katastrofa. Kako riješiti da mi prikazuje vulgaris verziju vanille na iPhoneu?
Za sad ne može.