Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• websinger
  • Xerox
  • adriaguide
  • Damirst
  • Gabi95
  • corpsebride
  • BAXA
  • berta
  • Wikiboo4
  • junior
  • danijelp
  • marinkekac
  • juka28
  • papittovenga
  • majstor79
  • markom
  • kico234
  • iron
  • Klaudio
  • saint

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
  • ne vidim da je već netko pisao, evo link: http://itunes.apple.com/hr/app/torcida/id399587211?mt=8

• 20 Komentara sorted by
  • Dzizs, kakve sve majmunarije pustaju u taj App store...

MacPro1,1 | MacPro2,1 | HackPro3,1 | MacMini G4 | iPhone 4 32 GB 4.2
  • TCvetkovic said: Stvarno užas. Najžešči su mi oni phone trackeri.

Da, to je vjerojatno vrhunac debilizma na App storeu :)

shuffle said: srića da nije neka aplikacija za dinamo pošto su ovde svi purgerčine pa bi onda svi bili sritni! je mi se gadite i vi i nogomet i hajduk i dinamo!

Samo sam cekao da naleti jedan ovakav.

MacPro1,1 | MacPro2,1 | HackPro3,1 | MacMini G4 | iPhone 4 32 GB 4.2
  • shuffle said: srića da nije neka aplikacija za dinamo

Pa isti developeri su izdali isto takvo smece za BBB.

• Pa očito ta firma štanca aplikacije s temom regionalnih klubova, što na žalost nije ono što bi čovjek pomislio, a to da je klubska aplikacija, zar nema nitko u Splitu ili pripadnik navijačke grupe da napravi nekaj bolje od ovoga ?, i da 2$ je previšeeee za ovo ! PS. Sumnjam da je ovo aplikacija po narudžbi , što vi mislite ?

• Stvarno moras bit mutav da das pare za ... to, nhf.

• Neznam sta uopce nogomet ima traziti ovdje na ovom forumu,pa u bilo kojem smislu. Mislim ono riga mi se opcenito od nogometa i tih klupskih i huliganskih sranja.Ono ovi h11 trce i zaradjuju more para ,dobivaju aute,stanove i sta ja znam ,dok hrpa "ljudi i huligana"trose pare za gledanje tih utakmica i jos tam dobiju po tamburi i financiraju jednim dijelom te njihove aute,stanove i kurcenj.. i to sve dok uprave i sta ja znam kakvi sve odbori kradu iz blagajni narucuju si bentleye ,zaposaljavaju rodjake i kradu ,a sve po istom receptu kako se sve u nasoj drzavi radi. Ono nogomet mi tako dize tlak da je to strasno.E sad ce se javit neki koji ce mi reci ma daj kao jel ti mozes zamislit cega se sve oni odricu u zivotu da bi bili nogometasi i sta ja znam.Nem to veze s odricanjem,to je izbor kao i sve drugo u zivotu.A i osim toga tko kaze da se i mi ne zrtvujemo koji ne igramo nogomet i ne zaradjujemo 85000 funti tjedno.Ajd molim te..I ne znma odakle ti da su tu svi purgercine. Brisite to.

Post edited by barusha at 2010-11-04 23:51:08
  • Pa kad se puca na dijasporu ocito.Ono znaju da tam Hrvati koji zive po KAnadi iNJmeackoj obozavaju ovu zemlju i uvijek ce joj pomoci i njenim stanovnicima.Glavno da mogu glasat na izborima itd.Ali ja kazem neka onda ostave svoje bmw e u austriji injmeackoj ,suv ove u kanadi i americi pa neka dodju ovdje zivjeti radit ,a mene i jos neke tu s foruma pustit tamoda zivimo pa nek glasaju tu za koga hoce.

• A cemu to sluzi aplikacija? :) Zar nije lakse i bolje jednostavno u Music library stavit navijacke pjesme koje zelis, kreirat playlistu i slusat preko iPoda kad zelis?

• sine mili nisan mislija da će ovo doć u appstore, hahahahaha svaka čast dev-u

iPhone 4 iOS 4.3
  • ja sam iznenađen šta nije i prije... svako malo u search Hajduk ili Torcida, i eto isplatilo se...

• Ovo je sramota i ovo treba maknut s store-a ! , barem mi tri stvari padaju na pamet zašto , dvije su vezane uz prava korištenja zaštitnog znaka, a treća je iz Apple TOS-a gdje je izričito zabranjeno umnožavanja aplikacija koje rade istu stvar te "sranje" aplikacje ! Te naravno ako pogledate druge radove ovo dev-a onda vidite da ga boli ona stvar za taj klub, malo pogledajte ostale njegove aplikacje !

Post edited by opengui at 2010-11-03 07:03:59
  • čemu služi ta aplikacija? 76mb velika, 2 fucking dolara, pa jer ste vi ludi?

Post edited by therrlu at 2010-11-03 08:47:46
    MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • opengui said: Te naravno ako pogledate druge radove ovo dev-a onda vidite da ga boli ona stvar za taj klub

jel to bitno mozda?

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • [^SuperUnknown^ said](/forum/discussion/comment/123492/#Comment_123492): Dzizs, kakve sve majmunarije pustaju u taj App store.

Stvarno užas. Najžešči su mi oni phone trackeri. :D

Post edited by TCvetkovic at 2010-11-03 12:21:45
  • tragedija

• Stanite malo na balun, i ne unostite nervozu tu na Forum. :-) Ja sam Hajdukovac, ali mi ne pada na pamet kupiti tu aplikaciju jer je po meni besmislena, a i ne vrijedi 2 dolara.

P.S. Neću politiku i balun u svoju butigu! :-)

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • da sam neki brutalni navIjac jednog ili drugog kluba potrudio bih se da ta aplikacija ispadne puno bolje,u protivnom je skupo sranje. I nemoj mi sa tim spikama bbb vs torcida jer za to imas specijalizirane forume,to je postalo out onog dana kad su doticni poceli raditi sranja i sramotiti nas u svijetu. O&O

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • čudi me kako nitko nije primjetio na kojem jeziku pišu developeri. osim na engleskom, naravno. ili drugim riječima: kako glupim hrvatima izbiti 10 kn iz džepa.

• Ja sam je kupio i odlicna je. Jednostavna i sluzi onomo sto je navedeno u deskripciji a to su navijacke pjesme koje krase nas klub i koje me uvijek oraspoloze. Jebes $2 . Hajduk zivi vjecno

• srića da nije neka aplikacija za dinamo pošto su ovde svi purgerčine pa bi onda svi bili sritni! je mi se gadite i vi i nogomet i hajduk i dinamo!

da je admin pametan već vi davno izbrisa ovu temu....

iPhone 4 iOS 4.3