Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Ivana555
  • Boro
  • croalex
  • Zafarano
  • Afrodita
  • tomasso
  • Kid-A
  • DCH
  • Tomek585
  • lorena
  • zake
  • JosipM
  • imarink
  • Dalmit
  • blue_devil
  • Dottore
  • dkrt
  • nonich
  • pero
  • Predator971

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iOS i libVLC (MobileVLCKit)
  • Želio bi za iOS (iPhone i iPad) napraviti aplikaciju koja može prikazivati streamani video preko RTSP protokola (to uključuje mms). Navedenu aplikaciju zamislio sam ostvariti pomoću vlc playera, odnosno programske knjižnice libVLC.

Na git repozitoriju (http://git.videolan.org/?p=vlc.git;a=tree) u projects/macosx/framework/ postoji xcode projekt MobileVLCKit.xcodeproj za kojeg pretpostavljam da predstavlja VLC framework za iOS.

Sad problem je taj što ne mogu/ne znam buildati taj projekt. Kad krenem buildati dobijem 1 error koji kaže da nije moguće pronaći file-ove unutar extras/contrib/hosts/i686-apple-darwin10/ios/ foldera.

Malo sam gledao unutar tog foldera (extras/contrib) i uspio preko make-a napraviti extras/contrib/hosts/i686-apple-darwin10/ ali bez ios foldera.

Pa da li netko zna kako uspješno buildati MobileVLCKit?

• 2 Komentara sorted by
  • Zasto ne pogledas http://git.videolan.org/?p=MobileVLC.git;a=summary ?

Mislim da bi te vise trebala brinuti GPL licenca pod kojom se libVLC distribuira i zbog koje ce VLC player mozda bit skinut sa storea :(

• Što bi trebao vidjeti na navedenom linku osim kometara i samih commitova? Čisto sumnjam da je u nekome komentaru odgovor na moj problem.

Što se tiče licence, to u ovome trenutku nije bitno. Mene samo ineteresira kako da upogonim, odnosno buildam MobileVLCKit