ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Pri vađenju SIM kartice nisam primjetio da uređaj radi te sam je izvadio, i nedugo zatim stavim burazovu karticu unutra da mu dam iPHONE ono nema signala, probavam ostale kartice, SIM se odključa, ali signala nema... ponovo sam istalirao softvare i ništa, potom sam napravio jailbrake, telefon normalno radi ali koju god karticu d auštekam nema signala.
Je li možda nešto spaljeno unutra ili što? Pomozite...!?
Probaj s t-mobile karticom ako ti radi ako ne onda ti je oštečen utor a da bih primao druge kartice trebaš poslije jb napravit unlock.I restoraj ga ako ti nijednu karticu ne prima.
JB sam napravio ali nisam napravio unlok... uh? Restoro sam ga i ikona od cyntia je ostala, pa sam odabrao da ga restiram i reset je trajao sat vrmena ne da se više upaliti... jabuka je kontinuirano upaljena...?
meni nikada nije radio reset all settings ako je mob bio JBan, uvijek se zaglavio na isti način, samo jabuka na ekranu stajala satima. Sad kombinacija power + home tipke pa restore, nema druge, kad se upali uvijek zaglavi...
uspio sam kemijao sam s tipkom + za glasnoću... sad sam se sjetio da mi je mob i dalje radio nakon tog slučajnog vađenja kartice pa sunjam da je utor. Napravio sam restore pa ga sad trebam unlockati?
Daj prije reci koji imaš firmware,baseband i koji iphone?