Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6821)

• berta
  • bojanjanjanin
  • darmar80
  • Hrco
  • vekijeaa
  • Hampy
  • Beli
  • ozzbozz
  • therrlu
  • lakick
  • TomoV
  • prcela
  • penac
  • Rusty
  • cule901
  • dabiggie

Tko je online (0)

je li oštećen SIM utor?
  • Pri vađenju SIM kartice nisam primjetio da uređaj radi te sam je izvadio, i nedugo zatim stavim burazovu karticu unutra da mu dam iPHONE ono nema signala, probavam ostale kartice, SIM se odključa, ali signala nema... ponovo sam istalirao softvare i ništa, potom sam napravio jailbrake, telefon normalno radi ali koju god karticu d auštekam nema signala.

Je li možda nešto spaljeno unutra ili što? Pomozite...!?

Post edited by Dottore at 2010-11-05 00:10:59
  • 5 Komentara sorted by
  • Probaj s t-mobile karticom ako ti radi ako ne onda ti je oštečen utor a da bih primao druge kartice trebaš poslije jb napravit unlock.I restoraj ga ako ti nijednu karticu ne prima.

Post edited by jpelko1 at 2010-11-05 08:42:34
    Iphone 4 16gb 4.2.1
  • JB sam napravio ali nisam napravio unlok... uh? Restoro sam ga i ikona od cyntia je ostala, pa sam odabrao da ga restiram i reset je trajao sat vrmena ne da se više upaliti... jabuka je kontinuirano upaljena...?

• meni nikada nije radio reset all settings ako je mob bio JBan, uvijek se zaglavio na isti način, samo jabuka na ekranu stajala satima. Sad kombinacija power + home tipke pa restore, nema druge, kad se upali uvijek zaglavi...

• uspio sam kemijao sam s tipkom + za glasnoću... sad sam se sjetio da mi je mob i dalje radio nakon tog slučajnog vađenja kartice pa sunjam da je utor. Napravio sam restore pa ga sad trebam unlockati?

• Daj prije reci koji imaš firmware,baseband i koji iphone?

Iphone 4 16gb 4.2.1