Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• Dariobo
  • denis_osijek
  • e_FotografijaHr
  • zastoto
  • bignjato
  • iCroatiaa
  • nix1001
  • websinger
  • dnbstudio
  • anna1995
  • ssapa
  • MacStarter
  • TonySoprano
  • gadafi
  • GoldenBrown
  • Boom22

Tko je online (0)

Simpa w&w na iPhoneu 4
  • Kako imam novi iPhone 4 koji još ne mogu otključati privremeno koristim Simpa karticu i dobio sam ponudu preko SMSa za web n' walk paket M(100mb za 20kn) koju sam uzeo, no ne radi mi(Cellular data je upaljen). Mislio sam da je APN drugačiji za Simpa i pretplatnike, no na T-Mobile stranicama je isti. Ideje?

iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • 6 Komentara sorted by
  • Napisi 2004# pa reci sto pise. Dal imas opce edge ili 3g signal? I dal mozda imas s JBom nekekvi block

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Pretpostavljam da je ovo gore trebalo bit "zvjezdica, 200, zvjezdica, ljestve". Retardirani forum :roll:

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • probaj restartat mob tak i meni kada ugasim Cellular data i onda kad ga upalim da vidim nešto na netu onda ne radi odmah.Najbolje da ti je stalno upaljeno dok na 3gs radi odmah kad upalim.

Post edited by jpelko1 at 2010-11-05 19:43:06
    Iphone 4 16gb 4.2.1
  • Tako je ficho. Nisam ni skuzio.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • To je moj problem na 3gs kad ugasim celluar data i kasnije ga upalim ne radi net dok ne restartam 3G ili ga stavim u airplane mode pa nazad, taj problem imam od kada sam stavio 4.1 a ni sa 4.2GM problem nije nestao a koliko sam citao na apple-ovom suport forumu i nismi bas jedini:/

• Ovaj kod za provjeru stanja kaže da mi je ostalo 99.92mb(gdje je potrošio ovo ne znam), ali upalilo je ovo s airplane modeom, puno hvala(pišem preko mobilne mreze, super je nova iPhone tema)

iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)