Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• DjBeNI
  • jedan.tamo
  • zac189
  • IvGru
  • kiFla
  • lejla
  • Montana
  • hrle
  • iAnte
  • Razor
  • supertovar
  • dabiggie
  • nixa
  • TiaRhea
  • HaBo
  • mopsy

Tko je online (0)

Calvetica [kalendar za iPhone]
  • Odlična alternativa Kalendar aplikaciji na iPhoneu, odličnog dizajna (sve je u Helvetici), brz, jednostavan, importira sve događaje koje imate u kalendaru tako da ne trebate ručno upisivati. Okretanjem iPhonea u landscape položaj prikazuju se dani u tekućem tjednu sa upisanim događajima. Badge na ikoni možete postaviti da prikazuje broj događaja u danu ali i da prikazuje koji je datum u mjesecu što je stvarno odlična ideja. Na stranici developera možete vidjeti i kratki video Calvetice.

calvetica.com/

Cijena pune aplikacije je $2.99 ali postoji i narrow (lite) verzija koja je besplatna.

 iMac | iPad | iPhone
  • 9 Komentara sorted by
  • Dottore said: (sve je u Helvetici)

Pa Helvetica je sistemski font na iPhoneu, tako da je i inace sve u Helvetici :)

Al da, ovo je dosta zgodan minimalisticki dizajn i ima dobrih fora.

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Intuitivnija aplikacija od defaultnog Calendara. Najviše mi se sviđa što mogu postaviti događaje koje se ponavljaju jednom dnevno, tjedno, mjesečno ili godišnje. Takvih stvari nema u običnoj Calendar aplikaciji (ili ja nisam našao?) i ne znam zašto...

Također mi se sviđa što mogu staviti više od 2 alarma za svaki događaj, što, napominjem, opet ne mogu u defaultnoj apple-ovoj aplikaciji.

Ova aplikacija sadrži sve funkcije koje je Apple-ova trebala, a (kao što ste već napomenuli) napravljene na jednostavan i razumljiv način, tako da je već odavno kupljena! :)

Post edited by flek at 2010-11-09 21:00:09
  • Sve što si naveo postoji i u defaultnoj aplikaciji...

Repeat ti je opcija za koliko si puta treba ponavljat

a kad odabereš prvi alert dobiš opciju za drugi, pa treći i tako do kojeg ti treba.

Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • ne ako syncas kalendar sa googleom :( jel ovo ubacuje podatke na standardni kalendar, ili ih drzi samo za sebe?

• Ubacuje ih i na standardni kalendar.

 iMac | iPad | iPhone
  • Evo vidjeli su da mi pričamo o tome pa je i TUAW napisao nešto danas o Calvetici :D

http://www.tuaw.com/2010/11/09/calvetica-calendar-app-iphone/

Post edited by Dottore at 2010-11-09 23:08:23
     iMac | iPad | iPhone
  • @Darko Kontin - vidi stvarno, ima repeat :) Jesam slijep... Ali nema više od 2 alarma po eventu.

• hm da nema... mislio sam da ima sve funckije kao i u iCal aplikaciji ali očito nema :) my mistake

Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • probala i nije mi se dopao unatoč navodnoj jednostavnosti. jedino lijepo izgleda. kome treba pravi kalendar, s hrpetinom funkcionalnosti, preporuka ide za Pocket Informant.