ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Ajmo ne opet o tome. Updatei mogu bit razlicitih velicina na razlicitim strojevima, nista neobicno. Move along.
@"ficho" Gospodine, jeste li vi nekakav komedijaš u stvarnom životu? Čemu služi forum nego za postavljanje pitanja? Osim ako mislite da je ovdje mjesto jedino onima koji već sve znaju pa dolaze tu pisati tisuće i tisuće postova o ničemu. Nešto poput Seinfelda, samo osim serije TV epizoda - serija postova o ničemu.
Sve se obrise, moras napravit backup. Al nemoj da ti disk s backupom bude spojen na komp jer ce i njega obrisat.
Naravno da se ne brisu podaci, onda nitko ne bi updateao :)
troopa said: kakva su iskustva zasad?
Zanimljiva stvar, dok bih prije s istim brojem aplikacija većinom bio na oko 300tinjak MB slobodnoga rama, nakon upgradea se s istim aplikacijama sustav drži na oko 1GB...
vratio sam 3 fajle iz bete, i sad radi airprint sa iOSa :) to mi je najbolja novost u 10.6.5 :)
Mislim da je definitivno najbitnija i najkorisnija (nova - jer prije nije valjala) funkcija u Dictionaryju u kojem se Wikipedija napokon ponovno može skroLati.
Hvala na obavijesti, evo skidam. :)
konacno! u petak bi trebao 4.2!
Meni 680 MB??
Meni i na MacBook-u i na iMac-u ravno 517,3 MB.
ma lako šta ti se podaci na kompu izbrišu, odoše i podaci s kreditne kartice :D
sprda se malo, nmoj se ljutit ;-)
kakva su iskustva zasad?
Typo_PoLice said: serija postova o ničemu.
A o cemu je tvoj post, molim te? :roll:
Meni se MacBook nakon update-a malo duze boota...je li jos netko ima taj problem?
@ lajka... sve ostaje, naravno... ali za svaki slučaj, bolje uradi backup... mislim, to se i inače kao preporučuje (Time Machine ON)
Supermen said: Meni se MacBook nakon update-a malo duze boota...je li jos netko ima taj problem?
za jedno 2, 3 tjedna kad ga ugasim cu ti znat rec :D nemoj ga gasiti! samo ga u hibernaciju posalji, tako najbolje radi, a bateriju trosi minimalno! ne mozes ga ubiti gasenjem taman kad se zagrije :)
vidis, kad si mi obratija pozornost, i u mene je tako, sad bi samo triba malo popratit, moze bit i slucajnost
tmilovan said: Zanimljiva stvar, dok bih prije s istim brojem aplikacija većinom bio na oko 300tinjak MB slobodnoga rama, nakon upgradea se s istim aplikacijama sustav drži na oko 1GB...
I ja sam primjetio slicnu stvar na Prou tako da su definitivno nesto optimizirali!
ja imam utisak da sporije radi i krlja... mislim da je vreme da tutnem još 1GB :)
Je li još nekom cocoAspell prestao raditi nakon upgrade-a?
tmilovan said: Je li još nekom cocoAspell prestao raditi nakon upgrade-a?
ja koristim upute odavde LINK i meni se ništa nije poremetilo.
mislim da to nije Aspell, nisam siguran
Meni nekad radi nekad ne radi :-((
Rusty said: a koristim upute odavde LINK i meni se ništa nije poremetilo.
mislim da to nije Aspell, nisam siguran
Jooj zaboravio sam thx.
jel kad se updejta jel se brišu slike podatci itd. sa kompa ili sve ostaje?
Ja bas nisam primjetio neke promjene.