ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Zakopcam ga, odaberem .ipsw, krene, i kaze da nije eligible..probao zamjenit USB port, gasio i palio iTunes, nece..cudno mi je sto nema cydie medju aplikacijama, a telefon bez frke radi na sve mreze..kupio sam rabljeni, covjek kaze da je iz T-Mobilea, mozda je factory unlocked, al ne bi htio bacat ga na 4.1 pa da onda ispadne da je zakljucan..dakle, ima li netko kakvu ideju, da isprobam na neki drugi nacin restore, ili da nekako provjerim jel tvornicki otkljucan?
a jesi siguran da koristiš pravi ipsw?
probao sam s 4.0.1, probao sam s 4.0 koji sam ja koristio sa svojim 3g-om, skinuo sam s iclarifieda jos jedan, i nece.
hmmmm jeli imaš spremljen shsh za 4.0.1 ili 4.0?
nemam..ovaj telefon je na 2.2..tako da i nisam trebao imat..caka je u tome da on nece radit restore..mislio sam ga probat puknut na 4.1 pod "normalni" restore, al me trta da ne zakljucam :D po svemu mi dijeluje ko da je tvornicki otkljucan, al ne bi se htio zaebavat.
pa napravi custom ipsw sa pwnaetool i onda ga restoraj, tako nećeš update-at basebend i onda ga možeš otključat
problem rijesen :D prvo sam ga frknuo na 3.1.2, skuzio da je tvornicki otkljucan i sad ga furam na 4.1 :) hvala na pomoci :)