ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Pozdrav! Evo kao što u naslovu piše, imam problema sa učitavanjem clipova, užasno sporo ide! U safariju i svugdje sve normalno radi, samo mi youtube ide sporo... Speed test mi uredno pokazuje punu brzinu, 4 mbps...na laptopu isto sve normalno učitava... Clipove slabije kvalitete full brzo učitava, a ove malo bolje kvalitete užasno sporo. Kad se spojim na neki drugi ruter onda je sve clipove ucitava brzinom munje, tak da ne kužim... Dal možda postoje nekakve postavke ili nešto za router? Ne znam u cemu je problem. Router je: Siemens gigaset sx 763. Hvala unaprijed
Meni se događa ista stvar! Kada gledam preko WiFi ide nevjerojatno sporo a kada prebacim na 3G ide super brzo samo je onda kvaliteta slaba.
Stvarno ne kuzim u cemu je stvar. Dal ima možda netko rješenje za ovaj problem? :-/
pa učitava ti video veće kvalitete kad si spojen priko wifi-a a taj isti kad ti je na 3g-u učitava manju kvalitetu....
upisi dok si na kompu http://192.168.1.1/ ,upisi ime i lozinku,probaj prebacit ruter na drugu frekvenciju
Uso sam sad na tu stranicu, al se ne usudim previse prckat da nekaj ne zeznem :/ Jel bi mi mogo molim te napisat kako da prebacim na drugu frekvenciju? Hvala ti unaprijed.
Dal ovo promijenim? Transmission mode? Meni je trenutno na: IEEE 802.11b/g (mixed) ..... A mogu odabrat jos: IEEE 802.11 b only i IEEE 802.11 g only ... Ne znam dal je to to..?
Malo sam citao i skuzio da je problem u yt app-u... Kad idem preko safaria onda je sve oke... Preko yt app-a ucitava clipove u hd kvaliteti pa je zato tak sporo... Nadam se da ce u 4.2 firmware-u to popravit jer sam vidio da vise ljudi ima s time problema. Nije strasan problem, al opet..nervira..