Stigla nova verzija (sad već dolazi na tjednoj bazi). Nešto bugova uklonjeno, a sigurno i nešto novih pristiglo :)
Uglavnom, popravljeno je:
nešto bugova u mobilnoj temi
maknute napokon višestruke email notifikacije
popravljen zbroj diskusija, nakon što ih premjestimo ili obrišemo
dodan novi plugin za emotikone
navodno popravljeno označavanje diskusija s novim postovima
ovaj post iznad krenuo sam pisati sa ip4, napisao sam još najmanje duplo teksta kad mi je dragi forum, sam od sebe (usred pisanja teksta) odlučio poslati ovo gore što vidiš..
Da vanilla nije free project pomislio bih da primaš izdašnu financijsku "podmazu" pristajući na ubacivanje foruma koji nije ni blizu stabilne i dovršene verzije, trošeći svoje vrijeme na prijavljivanje silnih bugova a na štetu korisnika koji su prisiljeni snalaziti se na nečemu što još ne zaslužuje biti forum jedne (naoko ozbiljne) stranice.
Vjerujem da si primjetio da nisam samo uletio na forum i počeo pričati kako ništa ne valja, nakon početnog šoka podržao sam novi forum te pročitao teme o korištenju čim si ih postavio. Mislim da se mogu ubrojiti u korisnike koji su uložili dovoljno truda da spoznaju kako vanilla funkcionira i koji se poprilično dobro služe "feachersima" vanille.
Znam da nećeš vratiti stari forum ili izabrati nešto drugo jer si već dosta truda uložio (skupa s nama korisnicima moraš priznati) u dovođenje ovog (preuranjenog) wannabe foruma no hajde, budi iskren i priznaj da si pogriješio i prerano i sebe i nas počeo maltretirati s tom vanillom. Imaš li kakve financijske koristi od toga ili si jednostavno sadomazohist? :P
Eh da, ako možeš pomjeriti gumb za smajliće negdje izvan prostora za pisanje poruke, izgleda gadno kad je tekst ispod njega..
Bila je opcija ispod linka "natrag na diskusije"
Jeli netko u 9.13 primjetio promjenu teme i vraćanje na staru :-?
Usput dobre promjene, sad napokon mogu attachati file :) pa netreba slike stavljati na internet.
nonich said: sad napokon mogu attachati file
kako?
torik said: Bila je opcija ispod linka "natrag na diskusije"
nema..
Maknuto privremeno, jer se "kolje" sa smajlijima.
Ova nova tamno naranđasta boja je jako lijepa za forum. Predlažem da ju više ne mjenjaš.
meni sada uvijek piše da imam 1 privatnu poruku nepročitanu, premda je pročitana :-(
nema niš osim notifikacije za tu zadnju PP koja je pročitana, ništa drugo
meni stoji da imam 2 nepročitane poruke već tjednima..
Možeš li je obrisati da vidimo što će se dogoditi?
notifikacije ne mogu brisati, mogu probati obrisati konverzaciju eventualno...
galla said: mogu probati obrisati konverzaciju eventualno...
Na to sam mislio. Ako ti ne treba, naravno.
jesam, nemam niti jednu konverzaciju i dalje stoji 1 PP.
BTW, I dalje se javlja ona greška kod brisanja konverzacija, "page not found", ali dobro možda to još nije sređeno na forumu...
galla said: ali dobro možda to još nije sređeno na forumu...
Nije. I vjerojatno je povezano s ovim drugim. Sačekamo još verziju-dvije :(
:-c :)>- ima fora etomikona :-j
Moralo je vec biti prijavljeno; sa mackorisnik.com (mobilna stranicq, ip4) uopce ne radi opcija menu pa u forum moram ulaziti preko googla, historya ili bookmarksa.
Datumi koji navode kad je napisan zadnji post ispisuju se bezveze (isto
rak21 said: Moralo je vec biti prijavljeno; sa mackorisnik.com (mobilna stranicq, ip4) uopce ne radi opcija menu pa u forum moram ulaziti preko googla, historya ili bookmarksa.
Datumi koji navode kad je napisan zadnji post ispisuju se bezveze (isto
Fakat istina. Stavljeno na listu.
rak21 said: budi iskren i priznaj da si pogriješio i prerano i sebe i nas počeo maltretirati s tom vanillom. Imaš li kakve financijske koristi od toga ili si jednostavno sadomazohist?
Možda malo :). Priznajem da sam očekivao manje problema od Vanille. Puno, puno manje problema. Verzija 2.0.9 (s kojom je testirano) je bila dosta stabilnija od svih naknadnih :((, a da je problema bilo manje sad bi već bili u fazi 2 mojih planiranih aktivnosti za forum, ovako smo tu gdje jesmo :(.
Obećao sam već jednom opširno napisati što je plan s forumom, pa će stvari vjerojatno biti jasnije kad to stignem napisati. Ali posla je puno, vremena malo :).