Na apple.com stranici najavili su nešto novo za sutra vezano uz iTunese, što bi to moglo biti?
penzo said: edit: znaci beatlesi...yeey :(
OČAJNOOOO! :L
Znaci u 16h po nasem vremenu. Jedva cekam da vidim to cudo :)
I što je najbolje nije dostupno kod nas i kad bi htjeli
ispali glupi, jel :D
ma dajte ljudi kakav iOS kakvi bakrači. ako je to nešto što nikada nećemo zaboraviti (tako barem piše) onda to sigurno neće biti iOS 4.2 jer će vrlo brzo nakon njega doći 4.3 itd...
jedino što ima smisla je nekakav oblak, od kojeg mi se inače diže želudac jer je nesiguran i uvijek će biti.
nasli su neke lajne u iTunesu za live stream
a sto se beatlesa tice :-bd
Dottore said: Wall Street Journal kaže da je to samo dolazak diskografije Beatlesa na iTunese :-q
Što više čitam, više mislim da će za Hrvatsku sutra biti veliki fu*k you balkanci.
Pejo said: kada mi je Mac spojen na liniju, a ja na drugom kraju sobe
pa to mozes i sa remote aplikacijom! mislim da to nije airplay, ili sam ja nesto propustio?
Mislim da ce biti neka fora sa lossless audiom :(
edit: znaci beatlesi...yeey :( Ne razumijem zasto toliki hype od toga...tko voli Beatlese, ionako vec ima sve
penzo said: tko voli Beatlese, ionako vec ima sve
upravo to. prejadno
bezveze - i to je kao neka hebena najava za nesto veliko???
(:|
Totalno lame :0&
Ajme totalno bezveze. Uistinu bezveze. Doduše, kad se malo bolje pogleda nisu oni ti koji su stvorili hype nego ostali mediji i mi sami u svojim glavama. Kao što je netko pametno napisao - stavili su jednu jedinu sličicu na svoju stranicu - i to je to. :)
Loll! :-j
LEEEEEJM! jadno, bezveze, totalno nepotrebno dizanje prasine oko nicega..i to samo zato sto je stevica lud za njima..lejm lejm lejm..i LOL, naravno :-D
@pejo - ma nista! samo provjeravam da mi nije nesto promaklo!
Al fakat što bi moglo bit? Možda on-line iTunesi - ono što su spominjali da se iphone synca bežično? Hmm...
bežični sync -> LIKE Ovo "That you'll never forget" nekak opako zvuči..očito će bit nešto BIG!! jedva čekam..
Evo nekih razmišljanja sa 9to5mac stranice:
Što god to bilo, nadam se da je globalno
+1..i apsolutno nista mi ne pada na pamet..mozda apple pokrene ping na neki "facebook" nacin :D
mozda ce nam otkljucati ajfone :-D
heh 111 post :-)
cloud iTunes mi se cini najizgledniji, iako ne bi lose bilo ni ovo sa otkljucavanjem iPhona :)
ma vjerovatno neka nebitna stvar al eto... i sutra kad ce se saznati novosti ja cu biti na putu u njemacku i necu moci u 16h vidjet o cem je rijec.
mačak said: i sutra kad ce se saznati novosti ja cu biti na putu u njemacku i necu moci u 16h vidjet o cem je rijec.
dobar ti je onda taj ajfon
dobro moci cu vidjet al necu moci napravit nista od tog sta ce vec biti...krivo sam se izrazio u gore navedenom postu :-D
neće nam otključati, nego dodatno zaključati iPhone, to sigurno nećemo zaboraviti... :-)) :-))
Ako puste sutra update na iOS 4.2, možda neke novosti uz MobileMe? Ipak je danas izašao FB "mail" i postoji jedna opcija ukoliko na svom iOS uređaju sa 4.2 softwareom idete na: Settings → Mail, Contacts, Calendars → Add account →MobileMe → jedan mali box na dnu. :)
uuuu, to bi bilo super. Besplatni @me.com mail. :D
ma da vjerovatno ce jos vise zakompicirati nesto. al dobro pricekat cemo pa cemo se (ne)ugodno iznenaditi :-)
huh, moj mobile.me se obnavlja za 21 dan, tako da bi mi baš odgovaralo da ga više ne moram obnavljati...
Wall Street Journal kaže da je to samo dolazak diskografije Beatlesa na iTunese :-q
mobile me free 4 all .)
znam da je jobs puknut na bitlse, al wtf :D
mobileMe nece biti jer nema veze sa itunesima! beatlesi ce biti eventualno "one more thing" jer da su main stvar, krenula bi lavina sa svih strana! cloud stream, neka pretplata na cijelu "biblioteku" i sl! to bi dobro bilo! iako postoji ta opasnost kao da nas zaobidju! :/
btw. već kada smo kod iTunesa, airPlay mi je mrak. Probao prošli tjedan i radi odlično! Probao i sa iPadom i sa iPhoneom. Super stvar za tulume, kada mi je Mac spojen na liniju, a ja na drugom kraju sobe (što najčešće i je). Korisna stvar... Vidiš, nisam probao sa filmovima...
Ja se nadam da slika ispod teksta doslovce predstavlja globalni događaj. Ulažem svoje nade cloud computing i rušenje međunarodnih granica u iTunes-ima -> od sutra sve države svijeta mogu kupovati/koristiti sav iTunes sadržaj; i muziku i filmove. :)
Typo_PoLice said: od sutra sve države svijeta mogu kupovati/koristiti sav iTunes sadržaj; i muziku i filmove.
mislim da bi se sve filmske i glazbene kompanije udružile i lansirale jednu masnu raketu na Cupertino :-D
dembow said: mislim da bi se sve filmske i glazbene kompanije udružile i lansirale jednu masnu raketu na Cupertino
:D ajd jos 10 minuta pa ceo vidjeti :)
o ne :D stvarno beatlesi :D :D :D
Lol kao da sam znao. Epic fail
Veliki fail..Ja sam mislio da bude itunes cloud ili MobileMe free nek ovaj beatles komu je bitno ako neki bend dođe na itunes.Ja si ionak tak ne skidam muziku preko itunesa pa mi je svejedno kao i večini ovdje.
MOLIM? Beatles? To ću pamtiti? Mah, no comment... U biti, komentirati ću: ljubitelji Beatlesa, čestitam (sa US accountom), a mi ostali koji smo očekivali nešto drugo: more luck next time! :D ;)
Ionako mi nemamo niš od toga, kada ne možemo skidati mjuzu..
@kinsif - my bad: riječ je o Remote aplikaciji, sorry... :">
mi smo se smijali, ali citam da u italiji u prvih 200 singlova, 27 puta beatlesi... svih 17 albuma u prvih 100, box set (150ak $) 10i najprodavaniji album! sve to u jednom danu :D
dembow said: mislim da bi se sve filmske i glazbene kompanije udružile i lansirale jednu masnu raketu na Cupertino
Zašto to misliš? Ali bi im smetalo da umjesto tržišta od oko pola milijarde ljudi njihovi filmovi i muzika budu na prodaju tržištu od oko 6 i pol' milijardi ljudi?