Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• tomasso
  • IIvor
  • flixoni
  • nbacac23
  • texas
  • dragonflyqueen
  • jpenezic
  • Dottorre
  • micro
  • ivicag
  • Vlada11070
  • nixaster
  • luciusorg
  • Iwaa
  • edifreak
  • Darian
  • lvudric
  • dtopal13
  • struja
  • MirsoKa

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
WEBCAM + SL 10.6.3 (hackintosh) - TOSHIBA SATELLITE A300-146
  • helou evribadi ... ovakoc ... imam jedan mali problemcic tj, nejasnocu. u pitanju je Toshiba Satellite A300 ... Uspjesno sam instalirao SL 10.6.3 .... sve sljaka osim webcama ... tj i ona sljaka ali nekako cudno .... OS je prepozna uredno ... u skype-u je isto vidi, kada odem na postavke od videa, ukljuci se "lampica" od cam ali ne vidim sliku s nje .... ono sto je cudno, slucajno sam pokrenio chatrulet i tamo cam radi ?! ima slike sve radi savrseno ... dok u skajpu ponovno ne radi :( ... e sad ... koliko sam skuzio, ukoliko cameri pristupam preko flash plugina za audio/video (koji koristi chat rulet ili slicni servisi) sve radi savrseno ... a "lokalni" pristup cameri preko skajpa ili slicnog programa ne radi ... pretpostavljam da se desava problem prilikom komunikacije camere i skajpa i slicnih programa ... da li netko zna rjesenje problema ... ja nekako sumnjam na "pluginove-componente" koji su smjesteni u /Library/QuickTime, jer koliko sam shvatio preko tih pluginova se vrsi komunikacija sa camerom i drugim softwareom ...

mora biti neko rjesenje :)

• 5 Komentara sorted by
  • Probaj s ovim, ja sam dosta webica natjerao s time da radi ;-)

http://www.ecamm.com/mac/iusbcam/

MacPro1,1 | MacPro2,1 | HackPro3,1 | MacMini G4 | iPhone 4 32 GB 4.2
  • Compatibility Note: iUSBCam is no longer supported in Mac OS X 10.6 (Snow Leopard). :-(

• A ja ga nekidan instalirao na 10.6.4 :)

MacPro1,1 | MacPro2,1 | HackPro3,1 | MacMini G4 | iPhone 4 32 GB 4.2
  • a imas mozda instalaciju (dmg file) pa da podijelis sa mnom :)

• MacPro1,1 | MacPro2,1 | HackPro3,1 | MacMini G4 | iPhone 4 32 GB 4.2