Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• iWave
  • marinkekac
  • Dalmit
  • Popaj76
  • Nick
  • weiss
  • DjBeNI
  • Darko Kontin
  • lorena
  • Virtualni
  • Tomek585
  • tonik
  • Typo_PoLice
  • AndyBoy
  • pech
  • supertovar
  • judgedredd
  • montypirate
  • mican
  • MarkoAF

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Outlook 2007 PC -> Mail MAC
  • Dakle, zanima me sljedeće - kontakte mogu prebaciti preko iPhonea, no kako prebaciti nekih 8000 mailova iz arhive.

Koristio sam mjesec dana novi Outlook za Mac i pri tome napravio import .pst datoteke s PC-a, no planiram prijeći na native Mail app, jer Outlook ništa ne valja, pa me zanima što da napravim?

Ovaj Outlook omogućuje export .olm datoteka...

Hvala.

• 8 Komentara sorted by
  • Kroz AppleMail napravi import iz Oulooka, i sve će Mail importirati. Tako sam ja napravio

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • PC Outlooka ili Mac Outlooka?

Jel Mail app učitava .pst fajlove ili .oml?

• aha sorry nisam vidio da si napisao da koristiš Oulook for Mac mjesec dana, pretpostvaljm novi 2k11? Ako da onda sorry jer ja sam prebacivao iz Entourage-a (Office 2k8 for Mac).

Moj savjet bi ti bio da napraviš relativno brzo ali sigurno rješenje ako migriraš sa Outlooka 2k11 na Apple Mail.

Instaliraj si Thunderbird i napravi prvo migraciju iz Outlook-a --> Thunderbird. Nakon toga koristi import wizard u Apple Mail-u (import from Thunderbird)

To je metoda koja je provjerena i radi uredno, plus besplatna je tako da nije potrebno plaćati nikakve dodatne alate.

Nakon import-a u Apple Mail-u će ti se pojaviti "folder" koji se zove Import i unutar njega će se postaviti identična hijerarhija koja je bila u Thunderbirdu odnosno prethodno u Outlook-u. Nakon toga napravi ako želiš foldere u Apple Mail-u i drag-and-drop metodom ih preseli iz import foldera u foldere koje si napravio.

to bi bilo to

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • e sad skužio...

kad već imaš IMAP account... zašto prek njega jednostavno sve ne prebaciš? postaviš ga u outlooku... on ti sve synca na server, i podesiš ga kasnije na mail.app i on ti sve syncom potegne nazad :D

malo bude trajalo i budeš promet trošio što je problem ako nemaš flat... ali ono nema igranja sa import/export stvarima

Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Da, ali imam i 8k mailova iz arhive... ok budem probao Thunderbird... čuo sam da je navodno i on jako dobar?

• pa ljudi ga dosta hvale, ja osobno ili koristim Outlook (na PCu) ili Apple Mail. Neki kažu da je i PostBox LINK odličan

• Sad pokušavam prebaciti sve iz Mac Outlooka u Thunderbird, ali jedina opcija koju imam za export iz Outlooka je famozni .olm fajl... kaj sad?

• Možda ovo pomogne

 iMac | iPad | iPhone