Testirana je opcija spajanja korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu i začudo radi kako je predviđeno. Ta opcija omogućava da imamo jedan jedinstveni login (identitet) na MacKorisnik sajtu i forumu, te da njega koristimo za komentiranje u obje aplikacije.
Problem s tim pristupom je da će oni koji za sada imaju account samo na forumu, morati napraviti novi account na blog djelu sajta, a on će se tada povezati sa postojećim accountom na forumu.
Zanima me što mislite, je li to vrijedno gnjavaže?
Molim da odgovorite glasajući za dolje navedene opcije "Je" i "Nije". Ukoliko želite nešto komentirati, slobodno ostavite komentar.
vrijedilo nije ali dobrodošla novost kad si već uveo vanillu.. meni se više sviđa princip na kojemu radi bug.hr stranica; imaš članke a možeš ih komentirati u temi (diskusiji) koja se otvara u posebnom poglavlju (komentiranje članaka)..
ovako to izgleda: http://www.bug.hr/vijesti/nvidia-quadro-4000-for-mac/104970.aspx
p.s. da ne spomenem koliko živcira ovo predhistorijsko ubacivanje linkova.. btw; hoće li se to promijeniti u skoroj budućnosti?
Ah, to je dio okvira. Kaže dizajnerica da mora ostati, dakle ostaje :)
ecvis17 said: A postoji neka dizajnerica pored tebe ?!
Aha, samo ona većinom radi na komercijalnim stvarima i tu i tamo se smiluje pa intervenira kad situacija izmakne kontroli :P
Pa normalno da ima dizajner(ica), ja sam vizualno hendikepirani developer :P
rak21 said: p.s. da ne spomenem koliko živcira ovo predhistorijsko ubacivanje linkova.. btw; hoće li se to promijeniti u skoroj budućnosti?
Vjerojatno da, kad se tzv. Magic funkcionalnost preseli iz plugina u core instalaciju. Radi se na tome.
rak21 said: meni se više sviđa princip na kojemu radi bug.hr stranica; imaš članke a možeš ih komentirati u temi (diskusiji) koja se otvara u posebnom poglavlju (komentiranje članaka)..
Daleko smo još od toga.
eto, qreteni opet stavljaju i minuse u anketu.. Pa ti vidi kako ćeš ih naučiti ostalom :)
a ono... može valjda i tako... daš jedan glas onome za što si i oduzmeš jedan onome protiv čega si.... :))
Test, samo gledam jesam logiran, jer gori mi stoji Log in. :/
tmilovan said: može valjda i tako...
može kad ti paše rezz :p
X Sync said: Test, samo gledam jesam logiran, jer gori mi stoji Log in.
To je log-in od wordpressa. Još ih nismo integrirali.
da li je crni banner na vrhu ekrana baš neophodan? ovako koristan dio foruma kreće negdje na sredini ekrana, samo moramo više skrolati gore-dole
haha, nisam mislio na taj banner nego na ovaj na slici na vrhu
A postoji neka dizajnerica pored tebe ?! :P Ja sam mislio da to ti kemijaš sve, teme ova tema ona, sim malo tam malo .... pa gunđanje svjetine, pa nova tema i tak ne ;)
galla said: da li je crni banner na vrhu ekrana baš neophodan? ovako koristan dio foruma kreće negdje na sredini ekrana, samo moramo više skrolati gore-dole
Koju to rezoluciju imaš? I da poprlično je neophodan obzirom da je u njemu glavni izbornik foruma :))).