Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• matic_2.4
  • werfter
  • GemahenLahen
  • sasha
  • OpiumTea
  • mačak
  • chofizg
  • songoku
  • Mico
  • snekhr
  • brunno.classe
  • ikola
  • smugl3r
  • saint
  • zac189
  • jpenezic
  • papittovenga
  • tomasso
  • martinaborosic
  • ivicag

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Anketa: Spajanje identiteta na glavnom sajtu i forumu
  • Testirana je opcija spajanja korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu i začudo radi kako je predviđeno. Ta opcija omogućava da imamo jedan jedinstveni login (identitet) na MacKorisnik sajtu i forumu, te da njega koristimo za komentiranje u obje aplikacije.

Problem s tim pristupom je da će oni koji za sada imaju account samo na forumu, morati napraviti novi account na blog djelu sajta, a on će se tada povezati sa postojećim accountom na forumu.

Zanima me što mislite, je li to vrijedno gnjavaže?

Molim da odgovorite glasajući za dolje navedene opcije "Je" i "Nije". Ukoliko želite nešto komentirati, slobodno ostavite komentar.

Admin
  • 15 Komentara sorted by
  • JE

Admin
  • vrijedilo nije ali dobrodošla novost kad si već uveo vanillu.. meni se više sviđa princip na kojemu radi bug.hr stranica; imaš članke a možeš ih komentirati u temi (diskusiji) koja se otvara u posebnom poglavlju (komentiranje članaka)..

ovako to izgleda: http://www.bug.hr/vijesti/nvidia-quadro-4000-for-mac/104970.aspx

p.s. da ne spomenem koliko živcira ovo predhistorijsko ubacivanje linkova.. btw; hoće li se to promijeniti u skoroj budućnosti?

Post edited by rak21 at 2010-11-17 16:03:10
    Trenutno više ne isprobavam android :)
  • Ah, to je dio okvira. Kaže dizajnerica da mora ostati, dakle ostaje :)

Post edited by tmilovan at 2010-11-19 10:34:22
    Admin
  • ecvis17 said: A postoji neka dizajnerica pored tebe ?!

Aha, samo ona većinom radi na komercijalnim stvarima i tu i tamo se smiluje pa intervenira kad situacija izmakne kontroli :P

Pa normalno da ima dizajner(ica), ja sam vizualno hendikepirani developer :P

Post edited by tmilovan at 2010-11-19 21:55:20
    Admin
  • NIJE

Admin
  • rak21 said: p.s. da ne spomenem koliko živcira ovo predhistorijsko ubacivanje linkova.. btw; hoće li se to promijeniti u skoroj budućnosti?

Vjerojatno da, kad se tzv. Magic funkcionalnost preseli iz plugina u core instalaciju. Radi se na tome.

rak21 said: meni se više sviđa princip na kojemu radi bug.hr stranica; imaš članke a možeš ih komentirati u temi (diskusiji) koja se otvara u posebnom poglavlju (komentiranje članaka)..

Daleko smo još od toga.

Admin
  • eto, qreteni opet stavljaju i minuse u anketu.. Pa ti vidi kako ćeš ih naučiti ostalom :)

Post edited by rak21 at 2010-11-17 19:34:58
  • a ono... može valjda i tako... daš jedan glas onome za što si i oduzmeš jedan onome protiv čega si.... :))

Admin
  • Test, samo gledam jesam logiran, jer gori mi stoji Log in. :/

iPod Touch 4 32Gb
  • tmilovan said: može valjda i tako...

može kad ti paše rezz :p

• X Sync said: Test, samo gledam jesam logiran, jer gori mi stoji Log in.

To je log-in od wordpressa. Još ih nismo integrirali.

Admin
  • da li je crni banner na vrhu ekrana baš neophodan? ovako koristan dio foruma kreće negdje na sredini ekrana, samo moramo više skrolati gore-dole

• haha, nisam mislio na taj banner nego na ovaj na slici na vrhu

http://img824.imageshack.us/img824/4369/78092781.jpg

• A postoji neka dizajnerica pored tebe ?! :P Ja sam mislio da to ti kemijaš sve, teme ova tema ona, sim malo tam malo .... pa gunđanje svjetine, pa nova tema i tak ne ;)

• galla said: da li je crni banner na vrhu ekrana baš neophodan? ovako koristan dio foruma kreće negdje na sredini ekrana, samo moramo više skrolati gore-dole

Koju to rezoluciju imaš? I da poprlično je neophodan obzirom da je u njemu glavni izbornik foruma :))).

Admin