Kako kaže naslov, mislite li da je postupak prekompliciran ili može ostati?
pa ja sam probao registraciju na glavnom site-u i nakon toga prijavu na forumu i lijepo me pitalo želim li novi li join na postojći account. Mislim da jednostavnije ne može, ali to je moje mišljenje. Također prošlo je bez problema
Osobno mislim da opcenito ovo "pimplanje" s forumom uglavnom ide nizbrdo, ali eto...
Nisam imao nikakvih problema jer imam WP account otprije i 1Password je tu, pa je bilo dva klika.
Nazalost bit ce ga jos prije nego bude bilo gotovo. Ja bi rado da moze sve biti gotovo u jednom potezu, no za to trebala tri developera raditi u pozadini tjedan dana, a se trenutno ne moze osigurati. Plus sve sto sad ugradjujemo je do zla boga neistestirano i rijetko radi izprve.
Zato sve izgleda ko pimplanje. Moje isprike:))
možda će moj komentar biti malo "ne-konstruktivan", ali ne znam ni zašto bi mi trebao račun na glavnom siteu. Meni je ona šema od prije bila skroz o.k.
eh da - i pimplanje, promjene tema, boja i slično mi je takodjer nepotrebno.
brunno.classe said: ali ne znam ni zašto bi mi trebao račun na glavnom siteu.
Pa, dobio sam gomilu (ali baš gomilu) zahtjeva da bi bilo super da su identiteti na glavnom sajtu i forumu isti. Pa sad...
Samo je potrebno čitati..ništa više..jednostavnije ne ide! Sve 5!
Samo mala statistika prebacivanja. Na 100 integriranih accounta imali smo 4 manja problema. Nije loše :).
Meni je bilo malo zbunjujuće na početku, ali sad sve šljaka. Meni bi bilo super kad bi sad i postojao samo jedan login button koji te ulogira u site i forum istovremeno.
Nije nikakav problem polinkati accounte iako po portalu bas i ne pisem ali slozit cu se sa par usera gore, brate prestanite stalno nesto cackati! Napravite poseban forum siguran sam da ima hrpa beta testera kojima su takve stvari gust ali lagano mi ide na onu stvar sto je svaki put nesto drugacije kad dodjem na forum. Nakon dosta vremena slozit cu se da mi je ovaj novi layout sjeo i da mi se zapravo svidja ali i dalje drzim da je to potpuno bespotrebno kicenje jer jedina stvar koja je bitna na forumu (bilo kojem) i zbog koje ja dolazim na forum je sadrzaj. A sad hoce li to izgledati kao bbs ili ce biti puno sarenih ikonica i samo ce pratiti gdje sam ja postao mi je potpuno nebitno.
MoschuS said: siguran sam da ima hrpa beta testera kojima su takve stvari gust
Nema. Zadnji put mi se na poziv za testiranje nije javio ama baš nitko koga sam pozvao, a ljude u svojo firmi za to ne mogu korititi.
MoschuS said: ali lagano mi ide na onu stvar sto je svaki put nesto drugacije kad dodjem na forum.
FYI, zadnja velika promjena (promjena aplikacije) je bila prije ravno 3 mjeseca. Nakon toga do prošle srijede nije bilo velikih promjena.
MoschuS said: Nakon dosta vremena slozit cu se da mi je ovaj novi layout sjeo i da mi se zapravo svidja ali i dalje drzim da je to potpuno...
Btw, fascinantno mi je kako ti možeš biti stalno nezadovoljan čak i kad si zadovoljan :)). NHF ali ja u životu nisam sreo osobu koja toliko stalno nešto kuka :)
Kako se opće to spaja, jesam li ja idiot?
Cozmika said: Kako se opće to spaja, jesam li ja idiot?
Ako si prijavljena mora da je spojeno :))
&tmilovan, dobio sam novi pass, i sve ok, ali ne mogu ga sad promjeniti???
U footeru na dnu stranice imaš u sekciji admin link koji se zove ili Site admin ili po tvom korisnickom imenu, tamo ti je profil u kojem se moze lozinku promijeniti.
done! hvala!
Sviđa mi se, nije uopće komplicirano, a u konačnici ima svakako prednosti :D tmilovane i ekipa samo naprijed!
Zasto meni accounti nisu mergani kad imam isti email na njima? I zasto mi je progutao slovo u prezimenu ako je vec povukao ime i prezime iz wp?
Zato jer si u WP-u u grupi Editors. Evo spojeno je, samo ocisti cookies i logiraj se ponovo.
Test.
tmilovan said: Kako kaže naslov, mislite li da je postupak prekompliciran ili može ostati?
Kome je postupak prekompliciran taj ionako ne može odgovoriti, a ko je uspio tome dodatna pojašnjenja svakako ne trebaju...:)
Toni i meni je izgleda nešto pošlo krivo. Prije sam imao tomislav.c account a sada je to tomislavc, znači bez točke. I imam nekoliko postova već s novim nickom a brojač postova ih ne broji, tj ne prikazuje. Jel se može to nekako vratiti da mi je nick tomislav.c? Iskreno, ne sjećam se dal sam se ponovno registrirao s novom, ili starom email adresom.