Zanimljiv članak na Guardianovom siteu, navodno će krajem mjeseca krenuti novine za iPad pod nazivom Daily u suradnji Applea i Rupert Murdocha, za $0.99 na tjedan.
Vjerojatno ih je malo iznenadio nagli izlazak iPada kod nas pa su stisnuli gas :)
Eto, skinuh to čudo, nažalost samo radi s USA accountom.
Magazin je vrlo... američki i namijenjen za široku publiku, a otprilike jasno vam je što to znači. Tekstovi su kratki i jednostavni, slikice su šarene i fotošopirane itd :)
Tehnički je odlično izveden i nadam se da će se uskoro pojaviti slični proizvodi.
Svakako vrijedi isprobati ovaj dvotjedni gratis period, a onda odlučite želite li to plaćati ili ne.
Sve više se govori o ovom Dailyu. Pojavile su se glasine da će u 12. mjesecu već izaći iOS 4.3 sa podrškom za ponavljajuće pretplate što bi bilo potrebno da Daily (a i ostali časopisi sa pretplatom) profunkcioniraju.
Aleluja više! :)
ja čekam Pokret.O XD
I ja :) nije daily... barem mislim da nije :) ali sad još koji tjedan i tu je :D
opa... radujem se ovom pokretu! nemojte me razocarati :) jos nisam naletio na neki iPad casopis da bi me onako turbo odusevio! edition 29 mi je simpa, ali sadrzaj nije onaj kojeg bi svakodnevno volio citati! ima i jedan talijanski la vita nova, ali isto, 2 puta prolistam, i skuplja prasinu na springboardu :) ajde ako nista ovaj drugi je besplatan! tako da... vesele me najave oba projekta :)
Ma ja bi i platio mjesečno 2 ili 3 dolara bez problema, ali da sadržaj stvarno bude dobar da mogu novine pročitati od početka do kraja.