Upravo nabasao na ovaj link: http://www.vipnet.hr/test
Upitno je jesu li ove cijene konačne. Što mislite koliko je to vjerodostojno?
stereoFM said: otpuno neisplativo, radije kupiti MBP 13 na 12 rata u istyleu i ne obazirati se na vip, razočaravajuće, jer ispada da te po ugovoru na dvije godine model košta 14 700 kuna, ako i koristim već mobilni za upola manju cijenu, onda je ukupna cijena 12 300...
Treba ipak računati da ako nam mobilni Internet treba, da ćemo ga plaćati i ovako i onako. Tj. ako ti 12 GB mobilnog prometa ionako treba, onda to nije toliko loša ponuda.
Ako gledamo na ovo samo kao na način jeftinije nabavke računala onda se naravno ne isplati. Vipu je interes prodati svoju uslugu, ne računalo :).
Ovo je kao Vipov gerila marketing?
hmm vec su maknuli link
Koje su cijene bile?
Cijene su vjerojatno vjerodostojne, ali vjerojatno se odnose na Mobilni Internet 12GB. A i pretpostavit ću da je ovaj MBP 13" koji je u ponudi za 7500 kn, onaj najslabiji model (9300 kn iz Apcoma). Dakle popust je 1800 kn, a svaki mjesec treba plaćati 200 kn.
I kak sad to ide.Odes tam ugovoris paket i uzmes laptop.i das za njega recimo za ovaj macbook pro ?i onda jos imas pretplatu 200 ili ? mjesecno
Je li mi se to čini ili je bijeli macbook dosta povoljniji od aira u odnosu na standardnu cijenu.
ako bi bila cijena ova za macbook 13 kao sto pise sa mobilnim internetom to je vise nego deal :))
samo napomena! malo sam se vrtio po sajtu i koliko sam shvatio, cijene su za pakete od 12 giga! takav paket se placa 200 kn/mj ali samo prvih 12 mj! ostalih 12 do isteka ugovora placa se puna cijena od 400 kn/mj!
potpuno neisplativo, radije kupiti MBP 13 na 12 rata u istyleu i ne obazirati se na vip, razočaravajuće, jer ispada da te po ugovoru na dvije godine model košta 14 700 kuna, ako i koristim već mobilni za upola manju cijenu, onda je ukupna cijena 12 300...
heh. kad bi t-com dao ouz produzenje maxadsl ili maxtv to bi bio deal neki, ovako shit, kao mini kredit :D
meni su te cijene prevelike i kad bi se radilo o najmanjem (najjeftinijem) data paketu.. Ako bude tako, broj kupljenih macbooka preko VIP-a će biti neznatan..
žao mi je sada ljudi koji su poludili (u drugom topicu) kada je objavljeno da će vip i tmobile prodavati Apple opremu. Moglo se i očekivati da će ispasti nešto ovako. Pa nisu Vip i Tmobile tu da prodaju apple proizvode nego svoje usluge.
ma to je samo dobra prilika za one koji efektivno koriste te data pakete, inace banana! ali ne sumnjam da ce biti genjalaca koji efektivno na 3Gu potrose 100mb/mj a uzet ce si 12 giga za iduce 2 godine!
kinsif said: samo napomena! malo sam se vrtio po sajtu i koliko sam shvatio, cijene su za pakete od 12 giga! takav paket se placa 200 kn/mj ali samo prvih 12 mj! ostalih 12 do isteka ugovora placa se puna cijena od 400 kn/mj!
To sto ti govoris je stara akcija, sada je nova:
Svi korisnici Vip mobilnog interneta koji potpišu ugovor u trajanju od 12 ili 24 mjeseca dobivaju 50% popusta na mjesečnu naknadu i to zauvijek! pogledaj tu
bah! uz tu akciju, ostaje cijena od 12 700 u dvije godine, tko je tu lud?!
slažem se s tonijem, ali broj ekipe koja troši 12 GB mobilnog interneta u HR je malen, zatim: cijena tih 12 je već prevelika (pa i uz akciju koju je rekao dare), potom, na nekim tržištima je flat standard, kod nas je vip donedavno pod flatom prodavao promet u GB, svojedobno su nokijine telefone prvih dana opće jagme prodavali skuplje nego njihov distributer u HR itd itd
dare said: To sto ti govoris je stara akcija, sada je nova:
vec je malo korektnije! 400 kn za 12 giga je stvarno previse!
A 12 giga moze trebat nekome tko nema doma DSL, za ostale je overkill. Treba vidjeti kakve ce cijene biti za manje pakete.