Budući da nema striktno za Web dizajn sekcija postam ovdje. http://www.macstories.net/category/Mac/page/4/
Kako dobiti da je ovakav border i sjena, te kad s mišem prođem da je jača sjena? Ima kakav CSS3 tut za to?
mislim da se to može i samo sa css-om. Samo divu ili već koji je tag koji želimo adresirati. Samos adresira class ili id od tog elementa i napiše se različit css za normalno stanje i za hover stanje. Tipa .slika:hover {i onda css za jaču sjenu}
poz
Mislim da je to prije jQuery ili neki drugi framework
Tj. sjena je vjerojatno podešena u CSS-u sa box-shadow, -webkit-box-shadow, -moz-box-shadow atributima, a onda se u jQuery-u promijeni CSS za hover
Aaahaaaa. Ok. Budem onda neš iskombinirala s jQuerijem
Ja više ne radim niš da ugodim IE, nek je neprofi al nemam više snage...
ecvis17 said: mislim da se to može i samo sa css-om. Samo divu ili već koji je tag koji želimo adresirati. Samos adresira class ili id od tog elementa i napiše se različit css za normalno stanje i za hover stanje. Tipa .slika:hover {i onda css za jaču sjenu}
D'oh! Tako je...! nije mi uopće palo napamet :)
S tim da mozes iskoristiti png-ove i njih puknuti u background. Mozda nije fancy i CSS3, ali radi u svim browserima i ne treba ti nikakav framework (ako mislis samo zbog toga jQuery imati)