Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• t_i_n_a
  • Vlada11070
  • bope
  • Tomislav7
  • mijat3108
  • Zoki_Zg
  • ivana1989
  • bubi
  • Anita Pero
  • Predator971
  • Josip R.
  • zaki23
  • mojca
  • tonixxx16
  • mitch
  • micho0305
  • metalni
  • deYo
  • DjBeNI
  • TCvetkovic

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
CSS3 i slike
  • Budući da nema striktno za Web dizajn sekcija postam ovdje. http://www.macstories.net/category/Mac/page/4/

Kako dobiti da je ovakav border i sjena, te kad s mišem prođem da je jača sjena? Ima kakav CSS3 tut za to?

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 8 Komentara sorted by
  • mislim da se to može i samo sa css-om. Samo divu ili već koji je tag koji želimo adresirati. Samos adresira class ili id od tog elementa i napiše se različit css za normalno stanje i za hover stanje. Tipa .slika:hover {i onda css za jaču sjenu}

poz

• Mislim da je to prije jQuery ili neki drugi framework

Games dont make people violent, lag does.
  • Tj. sjena je vjerojatno podešena u CSS-u sa box-shadow, -webkit-box-shadow, -moz-box-shadow atributima, a onda se u jQuery-u promijeni CSS za hover

Post edited by User at 2010-11-23 23:58:42
  • Aaahaaaa. Ok. Budem onda neš iskombinirala s jQuerijem

• Računajte da IE to "ne vidi".

Admin
  • Ja više ne radim niš da ugodim IE, nek je neprofi al nemam više snage...

• ecvis17 said: mislim da se to može i samo sa css-om. Samo divu ili već koji je tag koji želimo adresirati. Samos adresira class ili id od tog elementa i napiše se različit css za normalno stanje i za hover stanje. Tipa .slika:hover {i onda css za jaču sjenu}

D'oh! Tako je...! nije mi uopće palo napamet :)

• S tim da mozes iskoristiti png-ove i njih puknuti u background. Mozda nije fancy i CSS3, ali radi u svim browserima i ne treba ti nikakav framework (ako mislis samo zbog toga jQuery imati)