Pozdrav ljudi,imam problem sa updateom iphona 4 na zadnji softver.Kad dođe skoro do kraja izbaci grešku 1013 i tak već par puta.Ima neko ideju o čem se radi.
Edge said: taj 1013 je neki baseband erorr ako se ne varam,ukljuci tinyumrebllu i kad ti se pojavi taj error u itunesu u tinyumbrelli stisni exit recovery
Meni to nije pomoglo pa sam u umbrelli pod advanced makao kvačicu sa set hosts to cydia. Piše u umbrelli uncheck this if you need clean restore from Apple.
Probao sam to s terminalom al kad upišem pass ne desi se ništa nema ovoga-“gs.apple.com” entries šta bi trebao pronaći ustvari niš se ne izlista.Apple preporuča promjenu usb porta,restart kompa itd.Ak ima još neko s kojim savjetom tu sam.
taj 1013 je neki baseband erorr ako se ne varam,ukljuci tinyumrebllu i kad ti se pojavi taj error u itunesu u tinyumbrelli stisni exit recovery
Ma i meni se o desilo. Instaliraj TinyUmbrela i samo exit recovery, kao što je rekao i @Edge. Nakon toga sve šljaka.
Ja sam ga izbacio iz recovery moda sa RecBoot al bez uspjeha,probat ću sa tiny.tnx. EDIT:Probao s Tiny i šljaka,fala još jednom.
Isto se i meni neki dan dogodilo.Apple nema drugog posla nek je onda stavio baseband wall da se nemože updejtat bez upgradea basebanda.Tiny umbrella ti nebude pomogla pročitaj malo na njihovoj stranici.Trebaš se vratit na 4.1 i onda opet na 4.2.1 ako ti netreba jb onda ga ostavi na 4.2.1
meni ne radi :( ostao sam bez iphona
mozda mi ne radi ovo sa umbrellom jer sam ja isao da instaliram cisti ios, a ne update? sad cu vidjeti mogu li vratiti na 4.1
e da probao sam i ono sa terminalom - sa redmondpie.com - radi!!! jedini 100% nacin da proradi :)
Meni je Tinyumbrella pomogla,više ne koristim JB.
iAnte said: Meni to nije pomoglo pa sam u umbrelli pod advanced makao kvačicu sa set hosts to cydia. Piše u umbrelli uncheck this if you need clean restore from Apple.
meni je ovo pomoglo