Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• nunu
  • Jose233
  • SkiSan
  • zac189
  • sara
  • SinkeSS
  • Rusty
  • eagleone
  • frosty89
  • SuperUnknown
  • maxt
  • ninja1204
  • rise
  • SFSoM
  • anamarijaikatarina
  • borostef
  • Iwaa
  • ivana1989
  • nix1001
  • saint

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Neće restorati na 4.2.1 (error 1013)
  • Pozdrav ljudi,imam problem sa updateom iphona 4 na zadnji softver.Kad dođe skoro do kraja izbaci grešku 1013 i tak već par puta.Ima neko ideju o čem se radi.

• 10 Komentara sorted by
  • Edge said: taj 1013 je neki baseband erorr ako se ne varam,ukljuci tinyumrebllu i kad ti se pojavi taj error u itunesu u tinyumbrelli stisni exit recovery

Meni to nije pomoglo pa sam u umbrelli pod advanced makao kvačicu sa set hosts to cydia. Piše u umbrelli uncheck this if you need clean restore from Apple.

Post edited by iAnte at 2010-11-24 16:14:49
  • iMac 27" i5 + Magic Mouse + Wireless Keyboard + Magic Trackpad + Remote
    Macbook Air 13" 1.86 256GB SSD
    iPhone 3GS 32 GB Black
    iPhone 4 32 GB Black
    Potpisujem! +1
  • Probao sam to s terminalom al kad upišem pass ne desi se ništa nema ovoga-“gs.apple.com” entries šta bi trebao pronaći ustvari niš se ne izlista.Apple preporuča promjenu usb porta,restart kompa itd.Ak ima još neko s kojim savjetom tu sam.

• taj 1013 je neki baseband erorr ako se ne varam,ukljuci tinyumrebllu i kad ti se pojavi taj error u itunesu u tinyumbrelli stisni exit recovery

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Ma i meni se o desilo. Instaliraj TinyUmbrela i samo exit recovery, kao što je rekao i @Edge. Nakon toga sve šljaka.

• Ja sam ga izbacio iz recovery moda sa RecBoot al bez uspjeha,probat ću sa tiny.tnx. EDIT:Probao s Tiny i šljaka,fala još jednom.

Post edited by hrvoje_ at 2010-11-24 16:52:23
  • Isto se i meni neki dan dogodilo.Apple nema drugog posla nek je onda stavio baseband wall da se nemože updejtat bez upgradea basebanda.Tiny umbrella ti nebude pomogla pročitaj malo na njihovoj stranici.Trebaš se vratit na 4.1 i onda opet na 4.2.1 ako ti netreba jb onda ga ostavi na 4.2.1

Iphone 4 16gb 4.2.1
  • meni ne radi :( ostao sam bez iphona

mozda mi ne radi ovo sa umbrellom jer sam ja isao da instaliram cisti ios, a ne update? sad cu vidjeti mogu li vratiti na 4.1

e da probao sam i ono sa terminalom - sa redmondpie.com - radi!!! jedini 100% nacin da proradi :)

Post edited by Phantom_Lord at 2010-11-25 00:36:23
    MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Meni je Tinyumbrella pomogla,više ne koristim JB.

• iAnte said: Meni to nije pomoglo pa sam u umbrelli pod advanced makao kvačicu sa set hosts to cydia. Piše u umbrelli uncheck this if you need clean restore from Apple.

meni je ovo pomoglo