Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Hrco
  • gsustek
  • tequin
  • lejla
  • jose34
  • Ficek
  • radikaldub
  • Tomek585
  • nikolamujdzic
  • fulek
  • JustBlaze
  • glatki03
  • theoblak
  • ikikuinthenutz
  • cvitko
  • Kid-A
  • ellaa
  • catus69
  • and1v
  • neo123

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Mac OS 10.6.5 (iAtkos)
  • Ovako, skinuo sam si vec 4. verziju Mac OS-a. Ovaj put probam instalirati iAtkos. Kad mi prilikom instalacije se pojavi sivi ekran s jabukom, odmah nakon toga pokaze se znak s zabranom? Konfiguracija je AMD Athlon X2, 2 GB rama i Asrock MB. Moze li mi netko objasniti sto znaci taj znak?

• 11 Komentara sorted by
  • Kako izgleda taj znak sa zabranom?

www.rcspotlight.com
  • Pojavi se malo iznad jabuke, kvadratic, unutra kruzic i preko kosa crta, i nakon toga se nista vise ne desava.

• Jeli mozda znak zabrane tipa "Iskljuci kompjuter pa probaj ponovo...." (na vise jezika)? Ako je i meni se neki put zna dogoditi pa nakon 2-3 restarta se podigne bez problema. Samo moja je konfiguracija drugacija, pa ne znam sto si ti sve odabrao.

• Ha može biti puno stvari... Trebalo bi više podataka

A zašto ne probaš Empire EFI

• micho said: Iskljuci kompjuter pa probaj ponovo...." (na vise jezika)? Ako je i meni se neki put zna dogoditi pa nakon 2-3 restarta se podigne bez problema. Samo moja je konfiguracija drugacija, pa ne znam sto si ti sve odabrao.

Ne, pojavi se samo bijeli znak, i to cist na pocetku instalacije, dalje cijeli stroj stane. Imam i hazard instalaciju, 10.6.1,no nakon kratkog ucitavanja, kompjuter mi se retarta.

• Koji podaci ti trebaju?

• Ok, uspio sam preko NawcomModCD-a. Trebam li za graficku naknadno instalirati drivere, jer po defaultu imam samo jednu ponudjenu rezoluciju?

• bootaj s opcijom -v (verbose mode) pa ćeš vidjeti tekstualno što je greška, možda "waiting for root device" ili kak već ide

• osim toga, a koji je to iatkos 10.6.5, zadnji za koji znam je 10.6.3 tj S3 v2 izdanje... ili ti misliš na 10.6.3 pa update na 10.6.5?

• Ovako, kad sam skidao, na linku je pisalo 10.6.5 a kad sam instalirao, onda je pisalo da je 10.6.3

• Moj se iatkos s3 v2 uredno s 10.6.3 updejtao na 4., a sada i 5.Svi updejti rade i nije bilo problema.