Treba mi hitno paypal account (treba mi neki novac biti uplaćen)! Pretpostavljam da ga netko ovde ima. Zanima ako mi netko može reći koju karticu moram imat da bih ga mogao napravit i u kojoj banci? Još nešto, student sam i nemam stalna primanja ako to šta znači... Zahvaljujem.
Radi i obicni ziroracun iz PBZ-a. Koristim ga vec duze vrijeme za ebay, iTunes....
Samo osobna i mislim 10 kn kao polog koje mozes potrositi
Od prekjučer je moguće primati novac na paypal.
Mislim da u RH ne možeš primat novac. Bar je tako bilo, ako nešto nisu promijenili.
Od 01.01.2011. ce bit moguce, do tada nista.
Ficho gdje si to nasao? Pliz moze link?
Uf, neda mi se sad kopat link, ali mogu potvrditi ono sto je ficho rekao. 1.1 se miču sve granice paypalu u hrvatskoj i onda je samo pitanje vremena kad paypal ih iskoristi.
aaaaaaaaaa, toooooo! nisam znao to za 1.1., odlicnoooo! uF. a za ovo sad, mos otvorit acc i stavit da zivis u nekoj drugoj zemlji i onda dobit pare na taj acc. jedini je problem sta ti te pare neces moc dignut nikak nego samo potrosit negdje di se moze placat sa paypalom.
Shockre said: aaaaaaaaaa, toooooo! nisam znao to za 1.1., odlicnoooo! uF. a za ovo sad, mos otvorit acc i stavit da zivis u nekoj drugoj zemlji i onda dobit pare na taj acc. jedini je problem sta ti te pare neces moc dignut nikak nego samo potrosit negdje di se moze placat sa paypalom.
uffff zanimljivo, a ako npr nešto kupim na ebay-u jeli mi to može doć u hrv? mislin ako napravim tako po tvome
Možeš kupovat iz HR najnormalnije, samo ne možeš prodavat, tj. ne možeš primt novac.
nisam znao da cemo moc naplacivati preko paypala... ovo je divna novost!!!
sto se tice kartice tice mislim da ti visa electron iz pbz-a prolazi, nju mozes napraviti samo s osobnom i nije nikakav problem! devizni racun otvoris, i trosak odrzavanja racuna je nekih 5€ godisnje ako se ne varam!
ja koristim visu electron iz erste. ovo sa primanjem novca je dobra vijest :)
imaticx said: Radi i obicni ziroracun iz PBZ-a. Koristim ga vec duze vrijeme za ebay, iTunes....
jeli taj žiro račun mogu napravit samo sa osobnom ili triba još šta?
imaticx said: Samo osobna i mislim 10 kn kao polog koje mozes potrositi
super! zahvaljujem!
samo mozda bolje napraviti devizni, pogotovo ako mislis primati pare! ista procedura uglavnom!
Može neki link na tu vijest da će se moći primati uplate od 1.1.2011.?
Ne mogu nigdje nac info na PayPalovoj stranici, iako mi je netko tvrdio da su to objavili. Ali cinjenica je da 01.01.2011. stupa na snagu novi zakon o deviznom poslovanju koji ce izmedu ostaloga ukinuti sve prepreke PayPal primanju novca.
Imaš tu kod njih, paypal hr. link :http://www.paypal-registracija.co.cc/ Samo naprijed. Ne stavlja mi smajlije ! Tomislaaaaaaav ! :)
?? O_o
Niti ta stranica ima ikakve veze s PayPalom, niti igdje ista pise o onome o cemu tu raspravljamo.
A ovo ?http://www.forum.hr/showthread.php?s=897d966cf58209e3925e9165a05b8e7d&t=167693&page=217 Sve je napisano !
ili na forum.hr pod paypal - II imaš temu o tome i sva objašnjenja, za sada. Bolje i to nego ništa ! I da to se odnosi na 01.01.2011.g
Oh glorious day
Da, navodno radi ali samo primanje iz vana hr-hr jos uvijek ne ceka se 30tak dana i maznu ti nekih 4% bolje ista nego nista :D
Ne 4%, nego pri svakom transferu novca uzmu ti 5$. Znaći kada prebacuješ sa PayPala na kreditnu, uzmu ti 5$ neovisno koliko prebacuješ, možeš (dnevno) prebaciti max. 500$ i za sada radi samo Visa kartica.
Yup, nekidan sam tak vikao po kući dok sam pročitao vijest da su mačke došle pogledat koji kurac se događa. :P