Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• 031robert
  • Žarko
  • Anita Pero
  • Vedegoo
  • Purger155
  • tinna
  • fosavance
  • TCvetkovic
  • obscured by clouds
  • ante08
  • aida1956
  • jose34
  • borostef
  • pech
  • maak
  • MrNice
  • nizg
  • Artiss
  • tetanus
  • zaki23

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Starcraft
  • pozz

ovak procital sam da ima installer za mac os x

i skinem ga i sprobam i instaliram celi starcraft sa origigi cd-a i sve ok

al kad treba u u igru zamo se ugasi, pa me zanima ako je uspio ga natjerat da prodela na Mac OS X??

cital sam po netu da ekipa ga igra na leopardu al meni nejde, cak skinuo to kaj navodno igraju sa torenta i nula bodova

help??

pozz
    Post edited by Unknown User at 2008-10-22 23:23:34
  • 2 Komentara sorted by
  • mac os x 10.5.3 i 10.5.4 su bili ukinuli podrsku za 256 boja, a to je vitalno za starcraft... 10.5.5 je ponovo uveo... pogotovo je problem bio izrazen na nvida based strojevima...

imas dvije varijante... i oba dvije dobro rade... ili update na 10.5.5 ili update starcrafta na zadnju verziju koja je 1.15.2 ako se ne varam... skini sa blizzardovih stranica... i da... zadnji patch ti ukida potrebu za cdom dok igras takodjer...

ista je stvar i za warcraft 3....
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • istina, jer meni na G4-orci, i tigru radi ko sat,isto ga skinuo s torrenta,zaprzio i radi sa cd-om bez frke.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00