Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Popaj76
  • icanic
  • catus69
  • tr00pa
  • pero
  • corpsebride
  • Iwaa
  • dabiggie
  • PUCKODJ
  • adriaguide
  • DanijelMpower
  • Antonio
  • ninja1204
  • papittovenga
  • soic
  • mujagawudakhi
  • dembow
  • ante08
  • Matea
  • VeL1303

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
App za studente po Bolonji
  • Bok,

Davno prije kad sam i znala nešto isprogramirat s PHP-om sam započela raditi jednu app po uzoru na TrackClass ali bi ja tu aplikaciju prilagodila našim studošima. Jel ima koja dobra duša s viškom slobodnog vremena i dobrim znanjem PHP-a da malo isprogramira to (najjednostavniji CRUD bi se za početak koristio) a ja b i dizajn iskodirala i napravila. Evo kako izgleda sajt: http://i33.tinypic.com/2ihxvuu.jpg http://i37.tinypic.com/2r2409e.jpg

Kasnije sam mislila da se i poslovi uvedu iz SC-a budući da to nigdje ne piše na netu i da se iz svih menzi jelovnici uvedu. Al to bi bilo u nekoj kasnijoj inačici daleko daleko u budućnosti... :P

Komentari?! :)

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 21 Komentara sorted by
  • kinsif said: recite mi vi developeri dali mozete ziviti od hr appstora!

Evo ja sam bas studentsku aplikaciju radio i to isto tako nadobudno - ako ima para za iPhone, ima dolar za app. Nakon 3 mjeseca i zaradenih $9.10 (13 komada od cega je jedan moj :D) stavio sam app free i isti mjesec je otislo 300tinjak puta vise...

• ne zelim biti grub, ali ako mislite naplacivati, pisi propalo :D nije to segment trzista na kojemu se ista moze zaraditi! jedino ako alkohol prodajete :D

• Odlicna ideja samo di si bila prije par godina :)

• odličnooo! super ideja! ja trenutno koristim iStudiez Pro ali naša verzija bi bila super! ako treba pomoć sa dizajnom ili testiranjem samo se javi ;)

iPhone 4 iOS 4.3
  • Dr.Who said: samo di si bila prije par godina

Tu negdje, skupljala lovu za svoj prvi Mac i tako xD

Zašto nebi sad to napravili, može biti neki free/volonterski projekt i da se s reklamama plaća hosting :)

• Cozmika said: Tu negdje, skupljala lovu za svoj prvi Mac i tako xD

Zašto nebi sad to napravili, može biti neki free/volonterski projekt i da se s reklamama plaća hosting

Da, sve mi se cini da sam ovdje među najstarijim clanovima po Mac stažu :)

Ako izvedes to kako treba nema uopce potrebe da bude free projekt jer to puno studenata trazi i dosta pomaze.. Drzim fige :)

• samo mi fali programer jel :/

• Cozmika said: samo mi fali programer jel :-/

oćemo skupa, ti imaš mac-a, a ja imam neopisivo veliku želju da naučim radit aplikacije za iOS. ;)

iPhone 4 iOS 4.3
  • ja sam definitivno ZA!

evo moj mail: ipekica@gmail.com pa svoj plan iznesi na mail. Jeeej.

• Svidja mi se ideja, možete i naplacivati app, ja cu je definitivno kupiti :)

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Ja bi za početak na webu free aplikacija, a onda na iphoneu paid :). Joj zamisli 0.99$ dat za app, hrvatski app!!!

• ma sve je to vec receno... uredjaj od par soma kn, a ne bi 5 kn dao za app, itd! nazalost u praksi se pokazuje da to ne radi u hr :) mislim ne znam, recite mi vi developeri dali mozete ziviti od hr appstora!

• Kod nas je problem da dosta ljudi ne vjeruje kupnjom na internetu ili im se samo neda zezat s karticom. Rijetki su oni koji nece dati 5 kuna ako imaju sve preduvjete i zele tu aplikaciju. @Cozmika mogu i ja pomoć, znam raditi od svega po malo. A ono sto neznam brzo ucim, pa javite.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • ficho, kad ce iXica2? :)

• Imam i ja ixicu i meni piše saldo 280 i neš kn kao 90 kn potrošeno a nisam niti jednom u menzes bila :/

• @dare: uskoro™

@Cozmika: da, to je poznati bug koji sam lijen ispravit jer mi se ne da prebrojavat radne dane u mjesecu zbog prve razine prava koja se na taj nacin racuna :P

• A daaaaaaaj pwiz to ispravi :)

• Ako ti se da uzet akademski kalendar i prebrojat radne dane za nadolazece mjesece, mogu to odma rijesit bez updatea aplikacije :)

• Predlazem da sluzbeni naziv aplikacije bude iXica Forever ;)

• svaka cast na volji, no kod nas se kupuje jedino ako ne nadjes krekanu varijantu. tek kad nekom spomenes da si kupio neku aplikaciju sa cydie?!? odmah svi u cudu, kao pa imas jailbreak, zasto kupujes...

• Ficho aj mi link akademskog kalendara zbrojit ću ti te dane -.-