Dakle zanima me koja je shema s tim? Nije baš da odišu informacijama na svom sajtu :)
Glavna stvar koja me zanima je ostvarujem li popust od 10% kao član ako moj fax nije na listi onih pet koje su naveli (FESB, Split).
Drugo šta me zanima kao potencijalnog člana imam li ja kakve obaveze prema klubu, i ako nisam ničime vezan koja je uopće svrha postojanja kluba osim ganjanja popusta? :)
O kolega, koji smjer? :)
Ostvarujes popust, u iKnow klub se mogu uclaniti studenti bilokojeg faxa.. Sve ti to pise na njihovim stranicama
User said: Thx! Nije mi bilo jasno jer spominju popust i onda 5 faxeva koji imaju ugovor s Apple-om...
stvar je u tome da taj edukacijski popust dobivaju studenti onih 5 fakulteta koji imaju potpisan ugovor s Apple-om, a svi ostali studenti mogu se učlaniti u iKnow Klub kako bi, između ostalog, također ostvarili taj popust. Ostali ne-studenti :D mogu se prijaviti u iKnow Klub kao vanjski suradnici samo ako na bilo koji način mogu pomoći ekipi unutar iKnow Kluba (držati predavanja o ovom ili onom, itd.)
Što se samo iKnow Kluba tiče, stranica nije još 100% gotova, eventi malo štekaju, no planova ima i previše, a vremena premalo, jer ipak na kraju krajeva i mi smo studenti ;)
dare said: Pozdrav kolegama sa FESB-a Nego, jel popust iKnow kluba vrijedi u svim trgovinama koje prodaju Mac racunala ili samo tamo gdje je eksplicitno naveden edukacijski popust?
iKnow klub popust vrijedi samo tamo gdje je eksplicitno naveden.. U Splitu naravno, ne vrijedi nigdje pa sam po svoj mbp s gustom otisao u zg cim je bio dostupan :)
@aomasic nije 2 puta.. prvi puta cifru podijelis sa 0.95 tako da dobijes pocenu istyla, skines 10% tako da mnozis to sve sa 0.9 i onda pomnozis jos sa 0.95 tako da dodas gotovinski popust
Bog, pošto više nisam student nisu me primili za člana nego sam "vanjski nešto". Do sada nije bilo baš nekih događanja i akcija osim par dogovaranja za nekakve radionice preko mailing liste. Tako da ono što se tebe tiče: nema nikakvih obaveza :)
Thx! Nije mi bilo jasno jer spominju popust i onda 5 faxeva koji imaju ugovor s Apple-om...
Inače smjer računarstvo, razlikovna godina. Upilatno al i to će se preživit :)
Ti?
brunno.classe said: Bog, pošto više nisam student nisu me primili za člana nego sam "vanjski nešto". Do sada nije bilo baš nekih događanja i akcija osim par dogovaranja za nekakve radionice preko mailing liste. Tako da ono što se tebe tiče: nema nikakvih obaveza
hvala na odgovoru!
Ma mislio sam jel možda organiziraju kakve akcije za studente ovo-ono. Na faxu je npr. Microsoft sa svojim rješenjima uglavnom najzastupljeniji, a ja bi baš volio da se okupi eventualno nas nekoliko iFESB-aša :D i možda organizirat kakve prezentacije/radionice kakve rade MSP-ovci i DUMP-ovci povremeno, ali koncentrirane na sam Mac OS i iOS, mozda cak ubacit i neku development kategoriju... Mislim da bi bilo zainteresiranih :)
automatika i sustavi, diplomski, jos koji mjesec i gotovo :)
Onda sretno! ;)
Pozdrav kolegama sa FESB-a :) Nego, jel popust iKnow kluba vrijedi u svim trgovinama koje prodaju Mac racunala ili samo tamo gdje je eksplicitno naveden edukacijski popust?
A gdje si ga kupio? Ja malo svrljam po netu, i http://www.filex-mac.com.hr mi se cini trenutno najpovoljniji, samo ne znam jel tamo EDU popust za iKnow klub 5% ili 10%... ako je u iStyle veci popust razlika u cijeni se gubi...
dare said: A gdje si ga kupio? Ja malo svrljam po netu, i http://www.filex-mac.com.hr mi se cini trenutno najpovoljniji, samo ne znam jel tamo EDU popust za iKnow klub 5% ili 10%... ako je u iStyle veci popust razlika u cijeni se gubi...
Ako si mene pitao, kupio sam u iStyle-u
U iStyleu na cijene s weba ide 15% popusta (10% za iKnow odnosno navedene falultete + 5% za gotovinu)? Ili sam nesto krivo skopcao?
dare said: U iStyleu na cijene s weba ide 15% popusta (10% za iKnow odnosno navedene falultete + 5% za gotovinu)? Ili sam nesto krivo skopcao?
Cijene na webu su ti vec gotovinske cijene tako da na te cijene imas jos 10% popusta
Steta, taman mi je 15% lijepo ulazilo u kalkulaciju :)
Dr.Who said: Cijene na webu su ti vec gotovinske cijene tako da na te cijene imas jos 10% popusta
toj gotovinskoj cijeni dodaj 5%, pa oduzmi 15% - to ti je tocnija cifra.
kad sam ja ljetos uzimao mbp na racun iknow popusta, racunao sam kao kolega @dare i zahebo se. ko bi reć al sam 1000kn vise imao u dzepu. nikad ne znas ;)
kako se učlanit u klub? poslao sam mail prije 7 dana i još ništa?!
Phantom_Lord said: toj gotovinskoj cijeni dodaj 5%, pa oduzmi 15% - to ti je tocnija cifra.
upravo tako :)
oke, vidim da ima zbrke oko toga kako se računaju cijene :)
dakle, na cijene iz istylea oduzmete 10% i na dobiveni iznos oduzmete 5% za gotovinu (to nije jednako kao i 15% odjednom). Budući da istyle nema baš cijena online:
odete na store.apcom.hr i odaberete proizvod x
iknowcijena= cijena(x)/0.95 *0.9 *0.95
zaokružite na dvije decimale i to je cijena u lipu točna koju će vam naplatiti u ducanu ako placate debitnom karticom ili gotovinom, ako placate kreditnom karticom tada iz jednadzbe samo izbacite poslijednji faktor (*0.95)
ukoliko još ima pitanja, ovdje smo zbog toga ;)
@jedan.tamo prema tome bi cijena imac 21,5 3,2GHZ bila nešto niža od 10k kuna? 12.279 *0,95 *0,9 *0,95=9973 kn... nije mi jasno zašto je faktor 0,95 dva puta
smanjili popust i nema više zbrajanja s popustom za gotovinu.. s fb-a: "naš popust na koji imamo pravo kao članovi udruge iKnow Klub Hrvatska po novome iznosi 6% (prije 10%).
Gore navedeni popusti vrijede neovisno o načinu plaćanja te se isti NE zbrajaju." :(