Poznati RSS (google) reader za iPhone i iPad dobio je i svoju mac verziju pa koga zanima ovdje može skinuti prvu betu.
sviđa mi se. ako već korisiti google reader onda je ovo boja solucija nego google sučelje koje nepodnosim ni pod razno
probah program. Perfektno!
tmilovan said: Sjajna je ova aplikacija. Gdje su ona vremena kad je ovakvih izlazilo po nekoliko mjesečno :((.
Sada ih toliko izlazi za iPad :) Ja sam već nakupovao 5-6 :D
Taman na vrijeme. NetNewsWire je ionako krenuo put vječnih lovišta koliko developeri brinu o njemu u zadnje vrijeme.
Probao i jako zadovoljan... jer i sam nakon NNW nisam našao dovoljno dobru alternativu. Ali ovaj je dovoljno dobar :)
ono što je isto tako super je brzina prikaza web stranice unutar samog readera nakon što se klikne na link. stvarno super radi
Izašla je i druga beta sa omogućenim list view načinom prikaza feedova, dakle Check for updates :)
http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/Screenshot2010-12-03at171223.png
Ja sam i dalje oduševljen :) jedina zamjerka mi je što feed ne mogu direkt u safariju otvorit već moram push the button pa klik još jedan za to :/ ili ne vidim opciju da to promjenim?
Darko Kontin said: jedina zamjerka mi je što feed ne mogu direkt u safariju otvorit već moram push the button pa klik još jedan za to ili ne vidim opciju da to promjenim?
Samo stisni B na tipkovnici i otvara se Safari.
Ah ni na kraj pameti da pogeldam po Item u toolbaru gore :)
Hvala Dottore... dužan sam ti piće ;)
Sjajna je ova aplikacija. Gdje su ona vremena kad je ovakvih izlazilo po nekoliko mjesečno :((.
Napokon je Reeder izašao iz bete. Može se kupiti na Mac App Storeu za $9.99.
Hm očekivao sam cijenu u rangu 4,99$ ali dobro. Valjda mi je sad čudno kad jedan app košta trećinu cijelog Liona :D
Ali kako ga stvarno koristim evo kupio ga :)
Za iPad je mislim $4.99, a $9.99 stvarno nije puno. Prije App storea cijene su bile dosta veće za ovako kvalitetne aplikacije.
Zanimljivo kako se puno app dizajnera odlucuje na slican dizajn u zadnje vrijeme (Twitter, Sparrow, a i novi Mail app u Lionu).
vrijedi isprobati...
Ma nije puno slažem se ali opet :) Apple spušta ljestvicu ;)
I da app vrijedi svakog dolara pa kome treba RSS reader na Macu ovo je IMO najbolja aplikacija. Pogotovo ako se koristi i trackpad za navigaciju po samom appu i između feedova
Da li znate možda dokad će biti moguće koristiti postojeću (besplatnu) betu Reedera na Macu? Pretpostavljam da će uskoro doći ona "beta has expired" obavijest...
Da li ima nekih razlika između MAS verzije i zadnje bete (draft 17 mislim)?
duk said: Da li ima nekih razlika između MAS verzije i zadnje bete (draft 17 mislim)?
Mislim da ovoga nije bilo:
http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/Screenshot2011-06-10at151806.png
je je, manage subscriptions postoji i sada u beti