Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• tetanus
  • poka
  • iCroatiaa
  • majstor79
  • vasi
  • imarink
  • nbacac23
  • Žarko
  • extremac
  • Igor_martic
  • maxus
  • Rissien
  • dnbstudio
  • MarkoAF
  • pecallo
  • 6ftunder

Tko je online (2)

iphone 3g koji software
  • Trenutni sof je 4.0 ali on je uzasno spor, ehh sad posto je unlock od iznimne vaznosti, za 4.0.1, 4.0.2 znam da se daju otkljucati takodjer ali neznam jesu li oni sta brzi od 4.0 (ako jesu koji je najjbolje staviti). imao sam na 3gs-u 4.0.1 i bio je super ali na 3g neznam kako radi... za 4.1, 4.2.1 je potreno sacuvati stari baseband ako se nevaram, shsh i te fore tog me malo prpa da nezaribam sto... onda vise mi cura nema telefona :))

Post edited by tomislav10 at 2010-12-02 13:27:53
  • 4 Komentara sorted by
  • itko ikakav prijedlog?? 4.0.1 umjesto 4.0 ili? to mi se cini da cu uraditi... posto na 4.0 i indikator baterije uvjek pokazuje 100% mozda na 4.0.1 to nestane. Neznam bili trebalo biti problema oko dizanja softvera s shiftom i odaberem 4.0.1 ili ??

• 4.0.1 ti je jednako spor. 4.1 je brži provjereno, a kažu da je 4.2.1 skroz dobar. Možeš ga vratit na 3.1.2. čuvaj baseband ako ćeš na noviji.

• @iAnte kako da ga vratim na 3.1.2 ako je na 4.0 i nije sacuvan SHSH. Unaprijed Hvala

• Ubaciš ga u DFU, napraviš restore na 3.1.2 koji si prije downloadao, nakon restorea ti pokaže error 1015 ili nešto slično, nakon toga ga izbaciš iz Recovery Moda pomoću RecBoota.

Evo ti tutorial: http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-4-iphone-3gs-3g-and-ipod-touch-to-iphone-3.1.3-3.1.2-how-to-guide/