Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• supertovar
  • IIvor
  • mmike
  • big_mac
  • proboy
  • martinaborosic
  • lakick
  • Wikiboo
  • bsevo
  • matic_2.4
  • ivanna_t
  • asafa972
  • DanijelMpower
  • Mico
  • glatki03
  • kristina30
  • mravec
  • vasi
  • Monk3
  • EdSe

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iStyle sajam 10.12.
  • Na stranici iStylea objavljena je obavijest o "Prvom iStyle sajmu" 10.12.2010. u Vlaškoj. Navodno će biti macova i iPodova po "ludim" cijenama :)

Photobucket

Post edited by Dottore at 2010-12-04 03:47:19
     iMac | iPad | iPhone
  • 49 Komentara sorted by
  • Ovako ide naša priča sa sajma. Bili smo u prvih 7 koji su ušli na sajam. Cilj nam je bio iMac od 27''. Našli smo 2 i kako kolega geniusboy kaže rečeno nam je da im je cijena 8500 odnosno 8900, oba su imala gar 1god s tim da je skuplji bio neotvoren (to su računala iMac 27" 3.06 GHz Intel Core 2 Duo 4 GB 1067 MHz RAM 1 TB, dakle stara generacija procesora). Odabermo ovaj neotvoren i dođemo na kasu, a onda šok, cijena nije 8900 nego 10900 i onda smo bili prilično ljuti. Naime, em što kasne, em što smo 2 zaposlenika pitali za cijenu, em što su u međuvrmenu prodali onaj drugi sa iMac 27'' sa gar 1 god. Naravno da smo tražili nadređenu osobu kako bi nam objasnila kako su moguči takvi propusti i krive info o cijeni. Na što nam je ona dala neki korišteni iPod shuffle, slušalice i šalicu i zamolila nas samo da budemo tiho. Ok, mi donekle zadvoljni i idemo dalje gledati dali je nešto ostalo. Nađemo još jedan iMac 27'' sa 3 mj garancije po cijeni 8490kn, otvorimo ga da vidimo da li je sve unutra, i odemo na kasu i čekamo novih 45 min da oni nađu njegov serijski broj.... i napokon ga platimo i odemo doma (odnosno na posao). Poslije podne skužimo da nema u kutiji nigdje kabel za njega i vratimo se u dućan po kabel. Navečer opet zabava sa računalom da bi onda otkrili da nema 4GB nego 2. Onda smo lagano poludili. U sub ujutro vračamo se u dućan, studentice nam kažu da one ne mogu ništa učiniti da trebamo razgovarati sa šeficom i da dođemo u pon. Rekli smo joj neka zove koga god hoće i da ćemo to rješiti sad i odma u dućanu, a ne u pon. Djevojke zovu šeficu, koja je ljuta jer ju se zove u sub i kaže da nam može pazite sad ovo: UČINITI USLUGU I DODATI TA 2 GB KOJA FALE i koja nam je već prodala. Da dođemo u pon i da to košta samo 400 Kn, ali će nam oni to naprviti bez troška za nas. Mi joj kažemo da na računu piše da su nam prodali rač sa 4GB i da na kutiji piše 4GB. Ona: vi ste kupili rač na sajmu i trebali ste prekontrolirati. Mi: nismo mislili da je potrebno pogledati da li je tvarno procesor i grafička unutra.... Naravno vidite kamo je razgovor dalje išao. Uglavnom vratili su nam novce u subotu, a mi njima računalo. Naši dojmovi: ponašaju se kao da prodaju low budget robu, vrlo arogantni i ne kooperativni. Sljedeći Apple uređaj sigurno nećemo kupiti tamo, a ionako imaju najviše cijene - barem da onda usluga opravad veću cijenu, ali nažalost to je još lošija kategorija. Savjet svima koji su kupili nešto na sajmu: provjerite da li ste stvarno dobili računalo koje ste platili.

• prodaju li oni još one cineme 24"?

• Oho, cini mi se da bi opet ja moga potegnit iz Splita u iStyle :)

• baš me zanimaju te lude cijene :)

Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • meni taj dan bas ispit. nema sanse da ugrabim nesto :D

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • vidio sam da si uzeo za 900 kn novu TC 500 GB...predobro, ...al onda ova druga lagano ne u savrsenom stanju za iste pare?! To je jedino u Hrvatskoj moguce, ...al ok, kao 10% su mi nudili nize, ...mislim, ...fakat jadno! No JBL Radial White za 490-pdv....390 kn na kraju, ....brutalno...stanje savrseno!

iPhone 3G-3Gs-4/4s white-iPad2-iPod-MacBookPro13"-iBook-MacBook-AppleTV-iMac-MacAir11"-AppleTV2
  • Uuu. I'm comming!

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • A sts to znaci recimo sto se tice cijena.Bit ce popusti za gotovinu jel tako ?I recimo jel zna netko otprilike kakvi bi mogli bit popusti recimo.?

• Zna li tko oce li bit kakav popust na Airport Extreme AP :)

• To sve zanima koliki bi bili popusti :) No mislim da nikakvih velikih popusta nece biti, od 300-500kn max.

• Na svojoj FB stranici su rekli da će detalje objaviti uskoro.

http://img.skitch.com/20101205-8j4nq5ggs93j6xpytk4c8xj5ee.jpg

 iMac | iPad | iPhone
  • Kad ce vise ti detalji :(

• neće detalja ni biti... isključivo se cijene mogu vidjeti na licu mjesta u petak... ko prvi njemu djevojka..

• Od kuda sada to? :D

EDIT: Vidio na FB!

Post edited by jojo#15 at 2010-12-07 17:59:56
  • Jel ima neka dobra dusa koja bi mi javila i kupila Airport Extreme AP ako bude kakav popust :)

• Nema zainteresiranih :(

• Prodavat ce se demo stvari ako koga zanima.. A za AE se nista ne zna :(

• Koje su to demo stvari? Možda eksponati - proizvodi koji su bili izloženi u trgovinama?

• brunno.classe said: Koje su to demo stvari? Možda eksponati - proizvodi koji su bili izloženi u trgovinama?

Tako je..

• i dali je tko bio, kakve su cijene?

• Ljudi moji, ako planirate ic, ustedite si sat vremena stajanja u redu da vam kazu da nema nicega sto imaju na popisu koji ce vam na pocetku dat.

Uzasna navlakusa i katastroflana organizacija...

• Uglavnom, bile su dvije 24" LED Cineme po 3150 kn koje su magicno isparile, a pojavile su se dvije od 5000 i nesto... Valjda su se polakomili kad skuzili da svi oce te Cineme.

• od laptopa, imac-ova nista?

• Šta se ove dvije cineme tiče, ja sam planirao uzeti jednu. Bio sam prvi i dođem gore i vidim 3 cineme po 5200kn. I kad sam došao dolje vidim da su na popisu (kojeg nisam imao prvi put) i dvije po 3200kn. Pa sam pitao gdje su te, veli ona da su već prodane. Onda sam pitao kako je to moguće kad sam ja bio prvi danas i nisam ih mogao kupiti. Onda su počele neke fore to je ovo to je ono bla bla. Plus toga, u prodaji su bile 3 cineme po 5200kn, a na popisu samo dvije. :-S Što se iMaca tiče, bila su dva 27", jedan skroz novi zapakirani za cca 8500kn i jedan star nekih tjedan dana za 8000kn. To je otišlo jako brzo (tipa prvih 5 kupaca kolko sam skužio). Ovo ostalo tako, ništa baš revolucionarno. Što niža cijena to gore stanje.

• mene je zapala time capsule 500gb, nova zapakirana za 900kn..bila je jos jedna rabljena, no otisla je odmah poslije za iste pare..jbl creature II za 100kn i logi freepulse bezicne slusalice za 100kn..sve u svemu, ja zadovoljan ;)

Apple Campus Rep
  • Stvarno su kaoticne cijene bile, za onu prastaru 20" Cinemu su trazili 2750 kn, a kutija izgleda kao da su se bageri s njom dodavali.

• da sam znao da ce biti cinema po toj cijeni nacrtao bi se tamo danas 2h prije otvaranja :D

• Vjeruj mi, ta 20ka ne vrijedi toliko para, za te pare mozes svako malo nac 23" u savrsenom stanju... 3150 je bila super cijena za 24" LED Cinemu, al nisu na kraju prodavali po toj cijeni nego 5200... Nisi stvarno nista propustio.

• steta. uzeo bi polovnu 24ku za nekih 4500kn max kad bi neko prodavao. ali morala bi biti dobro ocuvana :) novih ionako nema vise

8500 za 27-cu mi je previse

• @ficho....cek malo, onu iza vrata sta je stajala sama na nekom malom stolicu???

iPhone 3G-3Gs-4/4s white-iPad2-iPod-MacBookPro13"-iBook-MacBook-AppleTV-iMac-MacAir11"-AppleTV2
  • ne, ono je 17" Apple Display..ne znam na koju je on to 20" mislio kad je ja nisam ni vidio u cjeniku..

Post edited by bubi at 2010-12-10 17:13:36
    Apple Campus Rep
  • da, nisam ni ja...bilo je propusta, i cijene su neke fakat bile cudne, al ideja dobra, trebalo je jos mozda prilagoditi Hrvatskom standardu, al tu mozemo krenuti i od samih cijena novih proizvoda...

• Ja sam si samo uzela maskicu za iPhone :)

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • kakva sramota, jao....

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • hebena sramota! sva sreca da postoji Facebook i javni profili i siguran sam da bi razmislili malo za ubuduce da im na profilu osvane par ovakvih iskustava, prema tome svi koji ste nezadovoljni trk na http://www.facebook.com/iStyle.Hrvatska i tipkajte ;)

• da malo ih spustite na zemlju :I

• ah vidim da se ništa nije promjenila u njigovom poslovanju... svi iStylovi i Apcom su takvi... neprofesionalni, arogantni i u velikom broju slučajeva niti ne znaju što imaju, prodaju i što su dostavili...

Hvala bogu na Trstu i BipComputersu tamo a po novom i MacTommu ;)

Post edited by Darko Kontin at 2010-12-13 09:03:12
  • opa! nisam znao da je Tomm poceo dilati i hardver! Zapravo vidio sam neku fotku njega sa hrpom zapakiranih iMacova ali nisam povezao :D

• opala! di? šta? kako? pošto? link?

• Dajte link, i ja zainteresiran :)

A sto se tice sajma, poucen iskustvom da kod nas u ducanima nista ne moze protec normalno, vec da su te razne "akcije" samo razni paravani, usluga ispod kritike, a od akcija niti a, nisam niti otisao.

• ajmo malo više informacija, trebao bih i ja kupiti par geđeta još :)

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • Da podjelim moja iskustva sa sajma. Došao sam iz znatiželje da vidim što je ostalo 15 minuta prije zatvaranja. Našao sam JBL on stage II po cijeni od 99 kn , uzeo sam iako nema kabla za napajanje i daljinski, na blagajni blagajnik nije mogao naći cijenu, nakon čekanja od 20 minuta netko je telefonski javio cijenu - sa svim mogućim popustima 195 kn!

• Preko Imagine Studia http://imaginestudio.hr/ sam to uzeo... i lijepo došao, pozdravio, podružio se i otišao kao happy customer :)

• A kad si to kupio molim te? Ako ljudi koji su od pocetka stajali u redu nisu vidjeli da je cinema otisla i ako su se misteriozno pojavile dodatne za 5800 (il kolko vec) umjesto tih za 3200. Iskreno ovo mi smrdi na nekog iz iStylea da je dosao malo zamagljivat maglu.

• Ne, kupio sam je oko nove godine. Ništa neregularno. Došao sam sa namjerom da kupim koju tipkovnicu i miša ako ih bude da bi mi rekli da su im ostali samo iPodi i neke Cineme. Rekli su mi za ovu i za onu od 22". Uzeo sam ovu i to je to. Ja neznam šta je bilo taj dan kad je tek pocinjao sajam jer nisam ni znao da ce uopce biti sajma. Nisam ih ni pitao za detalje, ali pretpostavljam da im je ostala Cinema iz 2 moguca razloga: 1) možda je bila u korištenju za vrijeme sajma još u nekoj poslovnici ili kiosku (u NZG il u City One centru) pa su je naknadno prodavali

2) ili je netko odustao u procesu kupnje ili ju jednostavno vratio. Pojma nemam.

Ugl.ja sam zadovoljan. I kažem nemam pojma kako je uopce ostala i šta je bilo na tom sajmu prije. Slucajno sam naletio na nju i kupio je. Inace moja su iskustva s iStylom za sad pozitivna i nadam se da ce ostati. Nisam iz iStyla i neznam zašto bi tek sad dolazio s takvim komentarima? Naknadno sam skužio temu, a to što sam zadovoljan s kupnjom tamo ne mora odmah i znaciti da radim tamo :S

 MacBook Pro '10 | 24" LED Cinema | iPhone 4 32gb | iPod shuffle 512Mb '05 | iPod shuffle 2gb '09 ... To Be Continued ;)
  • cvitko said: a to što sam zadovoljan s kupnjom tamo ne mora odmah i znaciti da radim tamo

Na zalost ti si jedan od stvarno rijetkih sretnika koji to mogu reci pa smo malo skepticni prema takvima, nhf :)

Al bile su 2 Cineme po 3200 kn na sajmu pvi dan i oko njih je strasna drama bila. Imas dobar dio price i tu u ovoj temi ako te zanima.

• Da vidio sam to. PA mi nije jasno :S Po ,mojoj logici moguce je jedino da se nešto od onog dvoje desilo. Jer moguce da je netko uzimao na firmu preko predracuna. Kad izdaju predracun oni su obvezni zakonski (bar kolko je meni poznato) ne prodavat proizvod 3 dana. Toliko firma ima da uplati lovu. Moguce da netko nije mogao platit pa su nakon ta 3 dana vratili u prodaju. Ili da su naknadno došle iz drugih poslovnica gdje su bili demo primjerci. Stvarno mi nije jasno. Kažem, ovo dvoje mi je jedino logicno. Žao mi je što ostali nisu stigli ugrabiti svoj primjerak. Tko zna možda u 12mj.opet bude tako nešto, al sad 27" što je još i bolje :)

 MacBook Pro '10 | 24" LED Cinema | iPhone 4 32gb | iPod shuffle 512Mb '05 | iPod shuffle 2gb '09 ... To Be Continued ;)
  • e da, jel zna tko jel na samom pocetku sajma bilo za kupiti bežicnih tipkovnica i miševa od Applea? Zbog i tog sam dolazio kasnije al nije bilo. Ako je bilo, da se znam strpiti do 12.mj.dogodine :) ili ako netko prodaje to 2 u kompletu za prihvatljivu cijenu? ;)

• Moja iskustva su sasvim pozitivna. Kupio sam Apple 24" LED Cinemu za 3100kn. S obzirom da je takva u ducanu samo s garancijom 7800-8200kn, ja sretan :)