Imam problem, s obzirom da smo svi morali ponovno napravit akaunt starom nemrem pristupit a kad sam ga još imao stavio sam oglasnik gdje sam ostavio poruku da se zainteresirani jave na PP kojem sad nemrem pristupit tu je problem. Pa pitam dali je ikako moguće da se taj stari akaunt sinkronizira sa novim. Mislim već imam oglas par tijedana možda mi je neko ostavio na PP ponudu a ja to nemrem vidjet. Novi akaunt mi se zove isto ko i stari.
tonikosta said: tonixxx16
Spojeno. Obrisi cookies i logiraj se ponovo. Moram priznati da mi nije beš jasno zašto se registrirate s različitim korisničkim imenom, ako želite zadržati stari accout :)).
Spojio sam ti wp account, sa starim accountom na forumu. Novi ti se otvorio jer nisi koristio isti email pri registraciji :) .
Probaj.
Hvala
Meni se nikako nije htio ulogirati na staro ime. Morao sam napraviti novi račun. Koristio sam isti mail. Valjda me dugo nije bilo pa me zaboravio?!
Korisničko ime je boriskr, a ne setti. Spojio sam ja ručno.
Ja imam isti problem :-(
@tmilovan: kako se ne mogu logirati kao boriskr, a kao setti mogu? Tu piše da sam (Deleted User), a ispod kažeš da si ručno spojio. Sad ne znam na koje ime da se logiram. Sad na vrhu piše da sam boriskr a ne mogu se logirati. Kad se logiram kao setti ulogiram se, ali kaže da sam boriskr. Nešto je napravljeno polovično. Ne javljam se dok ne dobijem mail od MK na šta se mogu logirati, a ne da imam drhtulju na ekranu. Stari forum je bio savršen. Bok!
tonixxx16
boriskr said: @tmilovan: kako se ne mogu logirati kao boriskr, a kao setti mogu? Tu piše da sam (Deleted User), a ispod kažeš da si ručno spojio. Sad ne znam na koje ime da se logiram. Sad na vrhu piše da sam boriskr a ne mogu se logirati. Kad se logiram kao setti ulogiram se, ali kaže da sam boriskr. Nešto je napravljeno polovično. Ne javljam se dok ne dobijem mail od MK na šta se mogu logirati, a ne da imam drhtulju na ekranu. Stari forum je bio savršen. Bok!
Očisti cookies, logiraj se s accoutom koji si napravio kad si se ponovo registrirao. Ja sam ti taj account spojio s starim accountom kako si tražio.
Ne razumijem zašto si se registrirao s korisničkim imenom Setti, ako si htio koristiti account s korisničkim imenom boriskr, ali sad su spojeni na silu.
Hvala :-)))
@tmilovan, registrirao sam se na novo ime (setti) jer se nisam mogao logirati na staro. I dalje se ne mogu logirati na staro (boriskr) nego na novo, a u traci na vrhu piše staro ime, zato i kažem da je polovično.