ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Kolega mi ima iP4 i fw je 4.1 , kod mene 4.2.1 , al kod njega moze kad udje u photos da vidi odakle je slika ( pokaze lokaciju ) , kako da ja to sebi namjestim ?
I kad on pozove nekog , pise ukljuci zvucnik , i jos tako tog al stoji jedno ispod drugog , dok kod mene u slicicama , kako da to promjenim ?
Odeš u Postavke - General - Location Service i aktiviraš ih za Camera aplikaciju.
Tako ti bude kod slikanja automatski dodana i gps lokacija na sliku
Nista , kao da nisam nista uradio , uradim rr , opet nista
Mozda ti vise neradi gps nakon sto si ga okupao u vodi? Probaj instalirat neku navigaciju.
ako te locira na Maps aplikaciji trebao bi ti i slike tako tagirat... ako to ne radi onda je neki drugi problem ili bug u pitanju.
I ja sam isto probao ovo uključiti, ali izgleda da mi ne radi. Neznam gdje bi na slici trebala pisati lokacija??
Na slici se ne vidi da ima snimljenu i lokaciju na sebi... to kasnije sa nekim programima možete vidjet, editirat i sl. Na Macu vam je najlakše to sa iPhotom vidjet... a ako se ne varam (jer ga ne koristim) i flickr ima geotagging opciju pa vam i on može te podate pročitat
ma radi mi maps , gps , sve radi ok , al ukljucim cam lokaciju , al opet mi nista :S
matija1410 said: I ja sam isto probao ovo uključiti, ali izgleda da mi ne radi. Neznam gdje bi na slici trebala pisati lokacija??
Vidi se ovako:
http://img.skitch.com/20101205-gwhddwg14dnu82u8gpxa3pdc28.jpg
Dobro vidim sada, ali mi nije jasno zašto mi za neke fotografije koje su prije slikane, na starom iphonu, sada mi prikazuje da su slikane u frnakfurtu, a ja nikad nisam bio tamo?
matija1410 said: zašto mi za neke fotografije koje su prije slikane, na starom iphonu, sada mi prikazuje da su slikane u frnakfurtu, a ja nikad nisam bio tamo?
Jednostavno, zato što je gps krivo locirao :)
A to je normalno da krivo locira ili??
matija1410 said: A to je normalno da krivo locira ili??
Pa ako je slikano u zatvorenom ili di nema GPS signala, da.
ja imam par iz kine! :D doduse tamo sam bio, al tad iphone nije ni postojao :D