"Dexter" said:Vidim da se mnogo pričalo već o tome, ali eto .. nisam još skužio! Znači, npr. imao sam jedan folder sa muzikom i to sam stavio u itunes muzik folder.. kao prvo je se tamo inače sprema muzika ?? Kao drugo .. kad i stavim taj folder u itunes music ... raspršti se po izvođačima, tako da imam onda novih 100 foldera, onda mi naravno više ni ne mogu pronać te sve silne izvođače dok puštam muziku... blah ! Tako da ako ima neka fora ... ili neki drugi programčić , predlažite !
"Luka" said:[quote="Dexter"]Vidim da se mnogo pričalo već o tome, ali eto .. nisam još skužio! Znači, npr. imao sam jedan folder sa muzikom i to sam stavio u itunes muzik folder.. kao prvo je se tamo inače sprema muzika ?? Kao drugo .. kad i stavim taj folder u itunes music ... raspršti se po izvođačima, tako da imam onda novih 100 foldera, onda mi naravno više ni ne mogu pronać te sve silne izvođače dok puštam muziku... blah ! Tako da ako ima neka fora ... ili neki drugi programčić , predlažite !
"Darko" said:Ako imaš to folderirano kako već imaš folderirano, i to prebaciš negdje drugdje na hard disk to ti ostaje tako kako si i presnimio sa cd-a, usb, ili od kud već.
A razvrstavati tak ludo u iTunsima iz razloga kojeg ti je Luka spomenuo, a to je da su ti ID3 tagovi zbrčkani, pa možeš imat u svom folderu 10 pjesama s jednog albuma, a njima tko zna šta piše u tagovima pa ti iTunes po tome razvrstava.
Ako ti se da možeš uzet lijepo album po album pa ga importirat, selektirat te jednim potezom promjenit mu ID3 tag da budu svi isti za sve pjesme sa istog albuma (osim imena pjesme).
A i ne znam kako imaš pjesme po folderima, ali ako je po autoru, ili albumu, i negdje ti u imenu pjesme taj podatak piše, možeš isto napraviti search tog albuma ili autora, te sve selektirat i na novu listu stim od kud dalje možeš samo zapeč na CD.
Uglavnom ja ti predlažem da si sada za prvi put odvojiš malo vremena i posložiš to u iTunsima, ali možeš ti to i u folderima na hardu držat....kako ti više paše
"Dexter" said:Oke, ma dobro više manje su mi svi albumi oke.... međutim morat ću ove neke određene foldere sredit i to je to ! Hvala
"Dexter" said:E to je to.. hvala ! Baš to sam tražio po itunes-u .. bilo mi pred nosom .. a nisam isključio ! =)