I algoritam opet ima midnight sale. Eto samo da javim :D
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=vijesti&opcija=prikaz&id=2315
http://media.wow-europe.com/cataclysm/midnight-opening/en/index.xml
vidimo se na levelu 85 ;)
Digitalna verzija danas kupljena. Ušparano 40ak kuna.
Pa neznam bas koliko si ih usparao, ja bi rađe dao 40 kuna više i kupio hard copy, prakticnije je.
meni je uvijek digitalna kopija prvi izbor. tako sam i sa cod black ops, i odmah sam prvu minutu mogao igrati :)
?? pa u toj kutiji isto dobijes cdkey koji se binda na account i isto imas account ko i sa dig. downloadom. isto ti je, popusis acc i ovak i onak ak si panj.
mom ujaku je neki kinez ukrao wow acc. on se fino potuzio blizzardu i dobio sve nazad u roku od 2 dana :) a kinez je racunam dobio svoje jer su mu skenirali ip, i uzeli njegove podatke :)
I tako, Cataclysm je stigao u pravom smislu rijeci :D
Ja preferiram baš box. Volim jako blizzardove igre tako da ih volim i vidjeti na polici :) Makar su napravili super foru sa Digital Downloadom i sto si bindaš igru na account i mozes je downloadati kad oces i gdje oces.
klock said: da ajmo čekati u ponoć za igricu... i onda kaže 350000 neuposlenih...
a cuj neki cekaju i za novi telefon :grin:
Damirst said: Jel to verzija za Pc ili Mac?
Blizzard oduvijek radi igre i za Mac i PC. tako da ne postoji dvije verzije. (kad kupuješ fizicki igru).
a ako imas battle.net account i ako ti je igra bindana za njega, mozes birati za koji OS zelis downloadirati igru.
nova ekspanzija je stvarno odlicna !!! ja sam odusevljen s stvarima koje su promjenii
romanpredojevic said: nova ekspanzija je stvarno odlicna !!! ja sam odusevljen s stvarima koje su promjenii
da. i ja isto. ne stignem puno igrati, ali ovih level i pol sto sam napravio je zakon! stvarno zabavno. A tek Goblin starting area. prejkao. Jos u beti sam digao goblina do 20 i nekog levela. predobro!
Jel to verzija za Pc ili Mac?
Ma daj, wow? Dok to naprave za black ops onda idem, a ne ovako za wow. Bezveze.
Pa meni je bolje na medijima iz više razloga. Brža i jeftinija instalacija, te nemaš brige da će ti neko ukrasti pass i ode account.
LordShigi said: Pa neznam bas koliko si ih usparao, ja bi rađe dao 40 kuna više i kupio hard copy, prakticnije je.
Ne znam kako je to praktičnije. Preko dvda sam wow instalirao sam prvi puta. Svaki puta nakon toga je bilo skidanje updateanog klijenta preko neta.
DVDi skupljaju prašinu.. :)
da ajmo čekati u ponoć za igricu... i onda kaže 350000 neuposlenih...