Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• otkup mobitela
  • ivicac1
  • CroDruid
  • Phantom_Lord
  • montypirate
  • hrvojeduu
  • matijavz
  • Keulana
  • dare
  • Hampy
  • cromen
  • antevekic
  • borinem
  • Gabi95
  • Primat
  • fatossi
  • vekijeaa
  • JustBlaze
  • jigMsaw
  • tonik

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
WoW Cataclysm stiže večeras
  • I algoritam opet ima midnight sale. Eto samo da javim :D

http://www.algoritam.hr/?m=6&p=vijesti&opcija=prikaz&id=2315

http://media.wow-europe.com/cataclysm/midnight-opening/en/index.xml

vidimo se na levelu 85 ;)

Post edited by TataSinke at 2010-12-06 10:00:52
  • 17 Komentara sorted by
  • Digitalna verzija danas kupljena. Ušparano 40ak kuna.

iPhone 3GS 16GB
    iPad 2 3G 32GB White+SmartCoverRed
    iMac 27" i7 2009
  • Pa neznam bas koliko si ih usparao, ja bi rađe dao 40 kuna više i kupio hard copy, prakticnije je.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • meni je uvijek digitalna kopija prvi izbor. tako sam i sa cod black ops, i odmah sam prvu minutu mogao igrati :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • ?? pa u toj kutiji isto dobijes cdkey koji se binda na account i isto imas account ko i sa dig. downloadom. isto ti je, popusis acc i ovak i onak ak si panj.

iPad 3 | iPhone 4
  • mom ujaku je neki kinez ukrao wow acc. on se fino potuzio blizzardu i dobio sve nazad u roku od 2 dana :) a kinez je racunam dobio svoje jer su mu skenirali ip, i uzeli njegove podatke :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • I tako, Cataclysm je stigao u pravom smislu rijeci :D

• Ja preferiram baš box. Volim jako blizzardove igre tako da ih volim i vidjeti na polici :) Makar su napravili super foru sa Digital Downloadom i sto si bindaš igru na account i mozes je downloadati kad oces i gdje oces.

• klock said: da ajmo čekati u ponoć za igricu... i onda kaže 350000 neuposlenih...

a cuj neki cekaju i za novi telefon :grin:

• Damirst said: Jel to verzija za Pc ili Mac?

Blizzard oduvijek radi igre i za Mac i PC. tako da ne postoji dvije verzije. (kad kupuješ fizicki igru).

a ako imas battle.net account i ako ti je igra bindana za njega, mozes birati za koji OS zelis downloadirati igru.

• nova ekspanzija je stvarno odlicna !!! ja sam odusevljen s stvarima koje su promjenii

• romanpredojevic said: nova ekspanzija je stvarno odlicna !!! ja sam odusevljen s stvarima koje su promjenii

da. i ja isto. ne stignem puno igrati, ali ovih level i pol sto sam napravio je zakon! stvarno zabavno. A tek Goblin starting area. prejkao. Jos u beti sam digao goblina do 20 i nekog levela. predobro!

• Jel to verzija za Pc ili Mac?

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • Ok, hvala!

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • Ma daj, wow? Dok to naprave za black ops onda idem, a ne ovako za wow. Bezveze.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
  • Pa meni je bolje na medijima iz više razloga. Brža i jeftinija instalacija, te nemaš brige da će ti neko ukrasti pass i ode account.

I f***in HATE vanilla.
  • LordShigi said: Pa neznam bas koliko si ih usparao, ja bi rađe dao 40 kuna više i kupio hard copy, prakticnije je.

Ne znam kako je to praktičnije. Preko dvda sam wow instalirao sam prvi puta. Svaki puta nakon toga je bilo skidanje updateanog klijenta preko neta.

DVDi skupljaju prašinu.. :)

iPhone 3GS 16GB
    iPad 2 3G 32GB White+SmartCoverRed
    iMac 27" i7 2009
  • da ajmo čekati u ponoć za igricu... i onda kaže 350000 neuposlenih...

MacBook Pro 13'', 4GB RAM, 320 GB HD @ 7200rpm + Magic Mouse
    iPhone 4, 16GB