ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Pozdrav svima, nov sam na forumu i neiskusan sto se tice iphonea zato molim za razumjevanje:)! Krenuo sam pisat poruku i nisam odma iz imenika izabro ime nego sam prvo napisao poruku i naknadno sam isao izabrati ime iz imenika i onda sam tu primjetio da kad tapnem na polje gdje ide broj ekran nije reagirao, morao sam par puta tapnuti da uhvati i sad tako nekad oce iz prve nekad treba malo jace stisnuti nekad treba par puta, a kad tapnem na polje gdje se pise poruka uhvati iz prve i to laganim dodirom. Neznam dali je stvar u softveru zato sto ekran na sve drugo normalno reagira na lagani dodir. To sam primjetio danas, prije nisam imao taj problem. Dali je moguce da je stvar u softveru? Od kad sam podigao sa 4.1 na 4.2.1 koda mi je mob sporiji i sad jos ovo, mozda sam malo paranoican. Molim za pomoc, odgovor, utjehu....:)...... Mob nije JB ni unlockan, tvornicki je na sve mreze!
Stari moj.kad hoces izabrat nekog iz imenika u poruci,imas desno gore znak+ i kad to kliknes otvorit ce ti se imenik,ako znas br.napamet onda ga samo upisujes u taj gore tab u porukama.Mislim nemozes tapnut na taj dio ekrana i ocekivat da ti se pojave imena.Imas plus i tapni po plusu i scrolaj po imeniki ili odi na vrh u imeniku i ramo ma vrhu imas trazilicu za trazit po imeniku.Ovo za soft ti se mozda cini da je sporiji i to ili probak napravit jos jednom restore pa ces vidjet.
ifon, meni odmah ekran reagira kada lagano dotaknem onaj dio gdje ide broj,isto kao i kada dotaknem onaj dio za poruku.
Pa reagira zato sto izadje tipkovnica i mozes odmah pisat ime onoga ciji ti broj treba.
Za vrijeme dok pises poruku nema nikakvog plusica, tek kad tapnes na polje gdje ide broj se pojavi plusic, znaci ja sam napisao poruku a broj nisam odma unio nego sam htio naknadno dakle morao sam tapnuti na polje za broj i onda mi nije reagirao, ona plava crtica stoji tamo gdje se pise txt a ne premjesta se na polje za broj, moram par puta tapnuti ili jace pritisnuti, to mi se nije događlo prije. A sto se tice softvera mrvicu je u nekim radnjama sporiji od 3gs-a koji je na 4.1 tak da ni to nije kak treba.