Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• catus69
  • iVlad
  • kiwwy
  • triska
  • ivicag
  • bubi
  • otkup mobitela
  • DanijelMpower
  • iCroatiaa
  • Dottorre
  • Mafija
  • MoschuS
  • adriaguide
  • elvis_zd
  • ante08
  • KresimirMKresimirM

Tko je online (0)

Iphone 4 problem s ekranom!
  • Pozdrav svima, nov sam na forumu i neiskusan sto se tice iphonea zato molim za razumjevanje:)! Krenuo sam pisat poruku i nisam odma iz imenika izabro ime nego sam prvo napisao poruku i naknadno sam isao izabrati ime iz imenika i onda sam tu primjetio da kad tapnem na polje gdje ide broj ekran nije reagirao, morao sam par puta tapnuti da uhvati i sad tako nekad oce iz prve nekad treba malo jace stisnuti nekad treba par puta, a kad tapnem na polje gdje se pise poruka uhvati iz prve i to laganim dodirom. Neznam dali je stvar u softveru zato sto ekran na sve drugo normalno reagira na lagani dodir. To sam primjetio danas, prije nisam imao taj problem. Dali je moguce da je stvar u softveru? Od kad sam podigao sa 4.1 na 4.2.1 koda mi je mob sporiji i sad jos ovo, mozda sam malo paranoican. Molim za pomoc, odgovor, utjehu....:)...... Mob nije JB ni unlockan, tvornicki je na sve mreze!

• 4 Komentara sorted by
  • Stari moj.kad hoces izabrat nekog iz imenika u poruci,imas desno gore znak+ i kad to kliknes otvorit ce ti se imenik,ako znas br.napamet onda ga samo upisujes u taj gore tab u porukama.Mislim nemozes tapnut na taj dio ekrana i ocekivat da ti se pojave imena.Imas plus i tapni po plusu i scrolaj po imeniki ili odi na vrh u imeniku i ramo ma vrhu imas trazilicu za trazit po imeniku.Ovo za soft ti se mozda cini da je sporiji i to ili probak napravit jos jednom restore pa ces vidjet.

• ifon, meni odmah ekran reagira kada lagano dotaknem onaj dio gdje ide broj,isto kao i kada dotaknem onaj dio za poruku.

Post edited by big_mac at 2010-12-07 21:50:48
  • Pa reagira zato sto izadje tipkovnica i mozes odmah pisat ime onoga ciji ti broj treba.

• Za vrijeme dok pises poruku nema nikakvog plusica, tek kad tapnes na polje gdje ide broj se pojavi plusic, znaci ja sam napisao poruku a broj nisam odma unio nego sam htio naknadno dakle morao sam tapnuti na polje za broj i onda mi nije reagirao, ona plava crtica stoji tamo gdje se pise txt a ne premjesta se na polje za broj, moram par puta tapnuti ili jace pritisnuti, to mi se nije događlo prije. A sto se tice softvera mrvicu je u nekim radnjama sporiji od 3gs-a koji je na 4.1 tak da ni to nije kak treba.