ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Da li netko zna da li u kojoj poslovnici u Varaždinu ili Čakovcu ima na lageru uređaja? Naime produžio bi pretplatu, ali nema uređaja ;) Thnx
T-Mobile u Čku kod vure ih nema? pa oni uvijek imaju :D probaj bukal..oni su imali semu da se kod njih isto moze sklopit ugovor s t-mobileom.
Prije oko 2 tjedna nisu imali, i ostavio sam broj da mi jave kad bude. Jos nista.
Mislis da se kod Bukala moze produziti ugovor za poslovnog korisnika? :)
prioritet su novi korisnici i korisnici koji prelaze sa simpe na pretplatu, sigurno ih ima ali moraš bit malo uporan, evo ja sam danas produžio pretplatu i uzeo iphone 4 i jedva su mi ga dali, prvo su tvrdili da ih nema, onda su mi se smilovali na kraju :))
Bio malo prije i nemaju u čk.
Bio u 5 t-centara u ZG: prvo na Cvjetnom trgu gdje sam rezervirao u 9.mj i kaže nema ništa 104. si na redu čekat ćeš još 3 mj!! Onda u Savskoj super ljubazni uslužni ispričavaju se do besvijesti i napravi mi još jednu rezervaciju :-) U Vukovarskoj isto tako nema, na kraju u Arena centru žena mi je barem rekla koliko imaju u svakoj poslovnici na lageru i koliko rezervacija - najmanje je ispalo u Karlovcu 14 rezervacija, a 8 iPhonea, svi ostali gradovi puno više rezervacija, a iPhonea jako malo (čak i u VŽ)
Na kraju sam produžio ugovor online, piše isporuka 5-7 dana pa ćemo vidjet :-)
Gdje se moze online produziti ugovor?
Ovdje: https://mojt-mobile.t.ht.hr/
Jos kad bih se mogao prijaviti na moj t-mobile :)
"Uneseni broj registriran je na poslovnog korisnika. Za definiranje korisničkog imena i lozinke molimo obratite se administratoru za Moj T-Mobile u svojoj tvrtci."
A to onda mora admin VPN mreže produžit ili kako već imaš.
P.S: Potvrda narudžbe :)
Ma ja sam jedini u "firmi". Obican obrt s jednim uređajem ;)
ja se predbilježio negdje na početku kad su krenule predbilježbe i jučer me tek zvali da me čeka na cvjetnom trgu (ZG) ali s obzirom da sam ga već nabavio....
Da su te zvali barem prekjučer... :)
Evo došao jafon :-) @strija daj nazovi SZK pa pitaj kako se ti kao poslovni korisnik trebaš prijaviti na mojtmobile.