Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Zafarano
  • iVar
  • cvitko
  • dembow
  • songoku
  • matobj
  • dragonflyqueen
  • SinkeSS
  • nikolamujdzic
  • saint
  • aladin
  • theoblak
  • Nick
  • texas
  • ellaa
  • Edge
  • metalni
  • Matea
  • matijavz
  • Josip R.

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Freestyle Football + promo codes
  • Prva aplikacija o freestyle nogometu na App Store-u.. Nesto o nastanku ovog sporta, vrste trikova, par videa, svaki mjesec se updatea freestyler i video mjeseca, te mogucnost bookiranja profesionalnih freestylera za nastupe bilo gdje u svijetu...

Featured by Apple as "New & Noteworthy"

itunes.apple.com/hr/app/freestyle-football/id405332766?mt=8

Javite mi se za promo kodove.. =)

Post edited by plantaapps at 2010-12-14 14:00:19
  • 4 Komentara sorted by
  • Svaka čast jer si mlad i imaš interes za ovako nešto, ali ovakve aplikacije uništavaju AppStore. Daj malo kreativnosti i prođi tu knjigu ili predavanja dalje od prve cjeline i napravi nešto inovativno ili barem korisno za dolar (bez obzira na dizajn, dizajn je lako sredit) pa će bit i više zarade za tebe i više kvalitetnih hrvatskih aplikacija.

Ovaj princip prodaj-smeće-za-dolar-i-zaradi-50 mi se nikako ne sviđa.

Da se razumimo, ne triba svaka aplikacija bit 60Mb velika i imat 30 funkcionalnosti, ali npr. bila je jedna jako jednostavna (Umbrella mislim), neko je sa foruma radia i ta je mene oduševila, a mislim da je kolega i dobro zaradio, iako je samo predviđala hoće li padati kiša ili ne.

Da, Umbrella (iako bi mogla koštat dolar a ne dva:-D): http://itunes.apple.com/hr/app/umbrella-the-simplest-weather/id331519827?mt=8

• Sorry al ovo izgleda užasno.

Yo ma men , reh- spehk .
  • Jao, poigraj se s dizajnom, od ovoga oči peku. Sorry.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • dizajn = EPIC FAIL

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black