Prva aplikacija o freestyle nogometu na App Store-u.. Nesto o nastanku ovog sporta, vrste trikova, par videa, svaki mjesec se updatea freestyler i video mjeseca, te mogucnost bookiranja profesionalnih freestylera za nastupe bilo gdje u svijetu...
Featured by Apple as "New & Noteworthy"
itunes.apple.com/hr/app/freestyle-football/id405332766?mt=8
Javite mi se za promo kodove.. =)
Svaka čast jer si mlad i imaš interes za ovako nešto, ali ovakve aplikacije uništavaju AppStore. Daj malo kreativnosti i prođi tu knjigu ili predavanja dalje od prve cjeline i napravi nešto inovativno ili barem korisno za dolar (bez obzira na dizajn, dizajn je lako sredit) pa će bit i više zarade za tebe i više kvalitetnih hrvatskih aplikacija.
Ovaj princip prodaj-smeće-za-dolar-i-zaradi-50 mi se nikako ne sviđa.
Da se razumimo, ne triba svaka aplikacija bit 60Mb velika i imat 30 funkcionalnosti, ali npr. bila je jedna jako jednostavna (Umbrella mislim), neko je sa foruma radia i ta je mene oduševila, a mislim da je kolega i dobro zaradio, iako je samo predviđala hoće li padati kiša ili ne.
Da, Umbrella (iako bi mogla koštat dolar a ne dva:-D): http://itunes.apple.com/hr/app/umbrella-the-simplest-weather/id331519827?mt=8
Sorry al ovo izgleda užasno.
Jao, poigraj se s dizajnom, od ovoga oči peku. Sorry.
dizajn = EPIC FAIL